ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με τη σφραγίδα ελέγχου του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. Δημόκριτος τα υγρά αναπλήρωσης alter ego

Με τη σφραγίδα ελέγχου του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. Δημόκριτος τα υγρά αναπλήρωσης alter ego

Με στόχο τη διαχρονική διασφάλιση της σταθερά υψηλής ποιότητας των προϊόντων της, η alter ego εφάρμοσε το πλέον εμπεριστατωμένο πρόγραμμα ελέγχου «Quality PLUS», σε συνεργασία με το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, για όλα τα υγρά αναπλήρωσης alter ego που αφορούν στο ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Ειδικότερα, όπως δήλωσε χθες σε συνέντευξη τύπου ο κ. Δημήτρης Πετρόπουλος Γενικός Διευθυντής της alter ego:
«Για την alter ego, η ασφάλεια και η ποιότητα των προϊόντων αποτελούν σαφή προτεραιότητα. Με σεβασμό στον Έλληνα καταναλωτή, και με σταθερή επένδυση στη διασφάλιση ποιότητας, επιπροσθέτως του εναρμονισμού μας με την ευρωπαϊκή και ελληνική σχετική νομοθεσία, προχωρήσαμε σε συνεργασία με το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, στον διαρκή έλεγχο όλων των υγρών αναπλήρωσης alter ego».

Από το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ η κυρία Aναστασία Xισκιά επεσήμανε ότι:

«Το project μας φάνηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή, καθώς θα επιτυγχάνονταν η διασφάλιση της ποιότητας του προϊόντος και παράλληλα θα στεκόμασταν στο πλευρό μιας ελληνικής εταιρίας, κάτι που είναι μέσα στους σκοπούς και τον σχεδιασμό του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ”.

Το αποτέλεσμα που προέκυψε από αυτή την πολύ καλή συνεργασία, είναι προς όφελος:
- της alter ego που αξιοποιεί την τεχνογνωσία και υποδομή ενός ερευνητικού κέντρου για τον έλεγχο του προϊόντος της

- του «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ» που διευρύνει τις δραστηριότητές του στον συγκεκριμένο χώρο

- και πάνω από όλα προς όφελος του καταναλωτή που αγοράζει ένα προϊόν που είναι σύμφωνο με τις προδιαγραφές που αναγράφει, αλλά και που δεν περιέχει ουσίες που απαγορεύονται»

Παραγωγή και έλεγχος υγρών αναπλήρωσης alter ego

Αξίζει να σημειωθεί, όπως τονίστηκε χθες, ότι όλα τα υγρά alter ego παράγονται και συσκευάζονται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στην Ελλάδα. Η μονάδα παραγωγής έχει πιστοποιητικά, Cleanroom Class D , ISO 8 at rest και ΙSO 9001.

- Επιλέγονται με αυστηρότητα οι καλύτερες πρώτες ύλες (Ευρωπαϊκές πρώτες ύλες φαρμακευτικής ποιότητας: Νικοτίνη USP/EP, PG USP/EP ,VG USP/EP)

- Ελέγχεται ΚΑΘΕ ΠΑΡΤΙΔΑ ΠΡΩΤΗΣ ΥΛΗΣ & ΚΑΘΕ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, από το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. Δημόκριτος, με σκοπό την επιβεβαίωση της σύστασής τους (κάθε παρτίδα ίδια με την προηγούμενη) και τον έλεγχο της απουσίας απαγορευμένων ουσιών (π.χ. Diacetyl /Διακετύλιο, Acetyl–Propionyl /Ακετυλο-Προπιονύλιο, Αcetoine κ.α).

Η εταιρία προχώρησε στη δημιουργία ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της, όπου ο καταναλωτής εισάγοντας τον αρ. παρτίδας που αναγράφεται σε κάθε υγρό αναπλήρωσης, βλέπει αυτόματα τα αντίστοιχα πιστοποιητικά ελέγχου του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.

Tα υγρά alter ego έρχονται σε δύο σειρές alter ego Colour και alter ego Premium, σε σύνολο 24 διαφορετικών γεύσεων.

Σχετικά με την alter ego

Η alter ego πρωταγωνιστεί στην αγορά του ηλεκτρονικού τσιγάρου από το 2009, και διαθέτει σήμερα περισσότερα από 50 καταστήματα και 200 σημεία πώλησης, αποτελώντας την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα vaping stores στην Ελλάδα.
Όλα τα προϊόντα της εταιρείας, είναι σύμφωνα με την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία και επιπλέον τα υγρά αναπλήρωσης alter ego, είναι τα μόνο στην Ελλάδα που ελέγχονται από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.

Σχετικά με το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

Η λειτουργία του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του ‘50 ως ανεξάρτητη δημόσια υπηρεσία με την επωνυμία Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ». Το 1985 πήρε τη σημερινή του επωνυμία και έγινε αυτοδιοικούμενο ΝΠΔΔ, υπό την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης. Το ΕΚΕΦΕ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή Αττικής, σε μια έκταση 600.000 τ.μ με κτηριακή επιφάνεια 40.000 τ.μ.

Σήμερα το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» αποτελεί σημείο αναφοράς, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο. Η πολυκλαδικότητα των επιστημονικών περιοχών που θεραπεύονται στον ίδιο χώρο – φυσική, χημεία, μικροηλεκτρονική, βιολογία, πληροφορική, τηλεπικοινωνίες, πυρηνική τεχνολογία, ενέργεια, ραδιοφάρμακα- είναι μοναδική και οδηγεί σε επιστημονική αριστεία. Σημείο αναφοράς αποτελoύν επίσης τα επιστημονικά-τεχνολογικά επιτεύγματα και η ποιότητα της μεταπτυχιακής εκπαίδευσης που παρέχεται.

alter ego eliquids

Διαβάστε ακόμη:

Έρευνα του συστήματος Υγείας της Σκωτίας: Λιγότερο επιβλαβή τα ηλεκτρονικά τσιγάρα από το κάπνισμα

BEST OF NETWORK

PlusQueen