ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΕΕΛΠΝΟ: 43 επιπλέον θέσεις εργασίας θα στηρίξουν τους πρόσφυγες

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που αφορά στην πλήρωση 42 θέσεων εργασίας, δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ).

ΚΕΕΛΠΝΟ: 43 επιπλέον θέσεις εργασίας θα στηρίξουν τους πρόσφυγες

Η εν λόγω δράση, ανακοινώνεται στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος: «Ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση υγείας για την προσφυγική κρίση - PHILOS», που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης (AMIF) της Γενικής Διεύθυνσης Μετανάστευσης & Εσωτερικών Υποθέσεων (DG Migration and Home Affairs) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η πρόσκληση αφορά στην επιπλέον στελέχωση του προγράμματος με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξειδικευμένο σε θέματα επιδημιολογικής επιτήρησης και υγειονομικής και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης (ιατρούς, επιδημιολόγους, επισκέπτες υγείας, νοσηλευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, διαπολιτισμικούς διαμεσολαβητές, κ.ά).

Τα νέα στελέχη θα ενισχύσουν το σύστημα επιδημιολογικής επιτήρησης και θα συμβάλλουν στην ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης τόσο στις δομές φιλοξενίας προσφύγων/μεταναστών της ηπειρωτικής χώρας όσο και στα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης που λειτουργούν των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου (Λέσβος, Χίος, Λέρος, Σάμος, Κως).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 15:00.

Για το πλήρες κείμενο της προκήρυξης καθώς και επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα PHILOS, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τις ιστοσελίδες εδώ και εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

Κλιμάκιο της ΕΕ στα Κέντρα προσφύγων & μεταναστών στην Ελλάδα



Μπασκόζος: Οι δράσεις μας στο προσφυγικό έχουν θετικό πρόσημο, αλλά να βρούμε λύσεις για τις δομές

ΚΕΕΛΠΝΟ: Οι τελικοί πίνακες με τις 122 προσλήψεις του προγράμματος Philos