ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΟΕΔΗΝ: Παγκόσμια Πρωτοτυπία - Καρδιολόγος τοποθετήθηκε σε Πνευμονολογική Κλινική του ΕΣΥ

Νέα έκρηξη της ΠΟΕΔΗΝ, αυτή τη φορά αναφορικά με την απόφαση του Διοικητού του Γ.Ν. Κέρκυρας, ο οποίος τοποθέτησε ως Συντονιστή Διευθυντή στην Πνευμονολογική Κλινική του νοσοκομείου έναν Καρδιολόγο, μετά την συνταξιοδότηση του μέχρι πρότινος Συντονιστή.

ΠΟΕΔΗΝ: Παγκόσμια Πρωτοτυπία - Καρδιολόγος τοποθετήθηκε σε Πνευμονολογική Κλινική του ΕΣΥ

Όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, ο διοικητής του νοσοκομείου θα έπρεπε κανονικά να έχει προκηρύξει τη θέση έξι μήνες πριν την συνταξιοδότηση του Διευθυντή στο τέλος Δεκεμβρίου 2017. Η εν λόγω απόφαση είναι παράνομη και ο διοικητής προφανώς, κάποιον θέλει να βολέψει, σημειώνει με νόημα η Ομοσπονδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας έχει ως εξής:

Καρδιολόγος ορίζεται Προϊστάμενος,

«Προσλαμβάνονται τόσοι Ιατροί και Νοσηλευτές στα Δημόσια Νοσοκομεία που δεν έχουμε τι να τους κάνουμε!!!

Τι έκανε ο Διοικητής του Γ.Ν.Κέρκυρας; Συνταξιοδοτήθηκε ο Συντονιστής Διευθυντής Προϊστάμενος Πνευμονολικού Τμήματος του Νοσοκομείου 31/12/2017.

Το Νοσοκομείο ως όφειλε δεν προκήρυξε τη θέση έξι μήνες πριν την συνταξιοδότηση του Διευθυντή, όπως πολλές φορές ζητήθηκε από τον εν λόγο Διευθυντή. Ο Διοικητής με απόφασή του, όρισε Προϊστάμενο του Πνευμονολογικού Τμήματος τον Διευθυντή Συντονιστή της Καρδιολογικής Κλινικής. Η Πνευμονολογική Κλινική του Νοσοκομείου Κέρκυρας χορηγεί ειδικότητα Πνευμονολογίας στους Ιατρούς και ταυτόχρονα εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες όπως αναλυτικά αναφέρει ο συνταξιοδοτηθείς Διευθυντής Ιατρός στην αναφορά του. Μάλιστα η απόφαση του Διοικητή επειδή είναι παράνομη, δεν αναφέρει την ειδικότητά του Καρδιολόγου Ιατρού που αναλαμβάνει την Πνευμονολογική Κλινική!!!

Αν είναι δυνατόν όρισε Προϊστάμενο Συντονιστή, Επιστημονικό Υπεύθυνο της Πνευμονολογικής Κλινικής, Καρδιολόγο Ιατρό!!!
Παγκόσμια πρωτοτυπία!!!

Μόνο στην Ελλάδα του Πολάκη συμβαίνουν αυτά!!! Προφανώς ο Διοικητής κάποιον θέλει να βολέψει!!!».

Διαβάστε ακόμη:

ΠΟΕΔΗΝ: Επικίνδυνες παραβατικές συμπεριφορές στο ΕΣΥ - Τι συνέβη στο νοσ. Λαμίας

Νοσ. Κέρκυρας: Ξεκινά η λειτουργία του μαγνητικού τομογράφουΝ.Δ.: Στο κενό το νοσ. Κέρκυρας - 140 συνταξιοδοτήσεις σε 5 χρόνια - Αδυνατεί να στηρίξει το νομό