ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το 11ο Πανελλήνιο & 10ο Πανευρωπαϊκό Επιστημονικό Συνέδριο των νοσηλευτών

Από τις 3 έως και τις 6 Μαΐου, το «Φιόρο του Λεβάντε», θα φιλοξενήσει το 11ο Πανελλήνιο και 10ο Πανευρωπαϊκό Επιστημονικό & Επαγγελματικό Νοσηλευτικό Συνέδριο της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος στο Majestic Hotel που βρίσκεται στον Λαγανά.

Το 11ο Πανελλήνιο & 10ο Πανευρωπαϊκό Επιστημονικό Συνέδριο των νοσηλευτών

Ο έως τώρα απολογισμός του συνεδρίου, δείχνει ότι για ακόμα μια φορά οι Νοσηλευτές και οι υπόλοιποι Επαγγελματίες του χώρου της Υγείας, θα δώσουν δυναμικό παρών στο μεγαλύτερο υγειονομικό συνέδριο της χώρας.

Οι συμμετοχές των φοιτητών Νοσηλευτικής έχουν ξεπεράσει τους 1000, ενώ οι εγγραφές των Νοσηλευτών και των άλλων επαγγελματιών Υγείας ανέρχονται ήδη σε εκατοντάδες με ρυθμό που εντείνεται συνεχώς όσο πλησιάζει η ημερομηνία της μεγάλης συνάντησης στο νησί του Κάλβου και του Σολωμού.

Άτομα διακεκριμένα στον χώρο της Υγείας, της Οικονομίας και της Διοίκησης θα συμμετάσχουν με διαλέξεις και στρογγυλά τραπέζια μεταδίδοντας την γνώση και την εμπειρία τους στους χιλιάδες συνέδρους.

520 επιστημονικές εργασίες, πολλές αξιόλογες διαλέξεις, 15 στρογγυλές τράπεζες και 20 κλινικά & ειδικά φροντιστήρια κοσμούν το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου, παρέχοντας την εγγύηση ότι οι συνεδριακές αίθουσες θα ξεχειλίσουν από τους συμμετέχοντες καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Το συνέδριο της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος (Ε.Ν.Ε) συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Ζακύνθου και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, είναι υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και έχει λάβει την θετική γνωμοδότηση του ΣΦΕΕ καθώς και την έγκριση του ΕΟΦ.

Οι διαλέξεις των ξένων ομιλητών θα δοθούν στα Αγγλικά.

Το Συνέδριο μοριοδοτείται από την Ε.Ν.Ε. με 23 Μονάδες Συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης.
Εκθεσιακός χώρος θα λειτουργεί όλες τις ημέρες του Συνεδρίου κατά τις ώρες των εργασιών του Συνεδρίου με Έκθεση Φαρμακευτικών Προϊόντων και Έκθεση Βιβλίων.

Διαβάστε ακόμη:

ΠΑΣΟΝΟΠ: Ανάγκη για δημιουργία μιας νέας ειδικότητας, αυτής των «Φροντιστών Ασθενών»

ΕΝΕ: Η κυβέρνηση δημιουργεί νοσηλευτές δύο ταχυτήτων - Να λυθεί τώρα, η αντιποίηση του επαγγέλματος