ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δωρεά νευροχειρουργικού μικροσκοπίου από την «Φλόγα» στο Παίδων Αγία Σοφία

Ένα νευροχειρουργικό μικροσκόπιο τελευταίας τεχνολογίας, για όλα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη, παρέδωσε στις 13 Μαρτίου το Διοικητικό Συμβούλιο της «Φλόγας» στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία.

Δωρεά νευροχειρουργικού μικροσκοπίου από την «Φλόγα» στο Παίδων Αγία Σοφία

Το μικροσκόπιο, του οποίου η αξία ξεπερνά τα 100.000 €, έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπήρχε και να δώσει νέα ώθηση στις νέες μεθόδους της ιατρικής με την εφαρμογή προηγμένης τεχνολογίας.

Η «Φλόγα» των εθελοντών γονιών, 35 χρόνια εκπροσωπεί τις χιλιάδες οικογένειες παιδιών με καρκίνο, βρίσκεται κάθε μέρα στα παιδιατρικά ογκολογικά τμήματα της Αθήνας και είναι σε θέση να γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, τα καλά και τα κακά του συστήματος Υγείας, τις ελλείψεις και τις άμεσες ανάγκες. Στο πλαίσιο αυτό θα συνεχίσει να στηρίζει τον αγώνα του παιδιού με καρκίνο με σοβαρότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Η τελετή παράδοσης πραγματοποιήθηκε παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Εμμανουήλ Παπασάββα, της Αναπληρώτριας Διοικήτριας κας Άννας Ζωηρού, του Διευθυντή κ. Σφακιανού και των ιατρών και νοσηλευτών του Νευροχειρουργικού τμήματος, καθώς και ιατρών των Ογκολογικών τμημάτων του «Μαριάννα Βαρδινογιάννη ΕΛΠΙΔΑ».