ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Από τον Μόλυβο για τη «Φλόγα»

Το Φεστιβάλ Μολύβου έρχεται στην Αθήνα, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, για μία φιλανθρωπική εκδήλωση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν υπέρ των σκοπών της «Φλόγας».

Από τον Μόλυβο για τη «Φλόγα»

Θα συμμετέχουν οι διεθνώς διακεκριμένοι καλλιτέχνες Δανάη και Κυβέλη Ντέρκεν (πιάνο), Μπένεντικτ Κλέκνερ (βιολοντσέλο) και Κλεμάνς ντε Φορσβίλ (βιολί).

Η συναυλία θα δοθεί στις 8.30 το βράδυ της 15ης Δεκεμβρίου, στην Αίθουσα Συναυλιών του Ελληνογερμανικού Συλλόγου «Φιλαδέλφεια» στο Μαρούσι - του αρχαιότερου εν ενεργεία συλλόγου στην Ελλάδα, με έτος ίδρυσης το 1837. Το πρόγραμμα θαπαρουσιάσει ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Γιανναράκος και θα περιλαμβάνει έργα των Φ.Μέντελσον-Μπαρτόλντι, Ρ.Σούμαν, Γ.Χάλβορσεν και Γ.Μπραμς.

Ο Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» έχει ως κύριο σκοπό τη συνεχή βελτίωση της παρεχόμενης ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

«Μέσα από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα, και με τη βοήθεια και τη στήριξη ανώνυμων και επώνυμων φίλων μας, εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα των προγραμμάτων μας που στοχεύουν πάντα στη στήριξη και την πλαισίωση της οικογένειας που αντιμετωπίζει το πρόβλημα, αλλά και η ομαλή κοινωνική επανένταξη του παιδιού που βιώνει την ασθένεια», αναφέρουν οι εκπρόσωποι της Φλόγας.

Όσοι αγοράσουν εισιτήριο θα μπουν αυτόματα στην κλήρωση 3 έργων τέχνης των Βασίλη Κομνηνού, Ιόλης Ξιφαρά και Αριστείδη Πατσόγλου. Ειιστήρια αγοράζονται ηλεκτρονικά από το www.ticketservices.gr και στον Ελληνογερμανικό Σύλλογο «Φιλαδέλφεια»,
δύο ώρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης.