ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ΙΣΑ στηρίζει με θέρμη την απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Τη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση της ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ στηρίζει με θέρμη ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας, καλώντας τα μέλη του να συμμετάσχουν δυναμικά σε αυτήν.

Ο ΙΣΑ στηρίζει με θέρμη την απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Κύρια αιτήματα τα οποία προβάλλουν οι υγειονομικοί φορείς και Σύλλογοι, είναι η άμεση αύξηση των δημοσίων δαπανών για την Υγεία, η αλλαγή του άδικου και απάνθρωπου φορολογικού και ασφαλιστικού συστήματος, η στελέχωση των Μονάδων Υγείας με νέους ιατρούς και οι αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και αμοιβής για το σύνολο των λειτουργών της Υγείας .

Σχολιάζοντας το θέμα ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης τόνισε τα εξής:

«Καλούμε τον ιατρικό κόσμο να συμμετέχει δυναμικά στην αυριανή κινητοποίηση ενάντια στις αποτυχημένες πολιτικές που έχουν προκαλέσει δραματική υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας ενώ έχουν οδηγήσει τους γιατρoύς στην οικονομική και στην επαγγελματική εξαθλίωση. Διεκδικούμε καλύτερες συνθήκες εργασίας και αμοιβής και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας για όλους τους ασθενείς στο τελευταίο άκρο της Ελλάδας».

Διαβάστε ακόμη:

24ωρη απεργία: Γιατροί, νοσηλευτές, οδοντίατροι & φαρμακοποιοί, λένε τέλος στη λιτότητα

ΙΣΑ & Σύλλογοι Ασθενών, συγκροτούν Διαρκή Επιτροπή Εργασίας για μία βιώσιμη ΠΦΥΠΦΣ: Μέτωπο κατά της λιτότητας από τους φαρμακοποιούς - Τι σχεδιάζουν

ΠΟΕΔΗΝ: «Φτωχός συγγενής» των λειτουργικών δαπανών τα δημόσια νοσοκομεία