ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ημερίδα για την υγεία των εργαζομένων στον αγροτικό τομέα

Το Ινστιτούτο Prolepsis διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος AGROSH+ «Υγιεινή και Ασφάλεια στον τομέα της γεωργίας στην Ευρώπη – Ανάπτυξη αγροτικών περιοχών μέσω εκπαίδευσης στην ιατρική της εργασίας και στις υπηρεσίες Υγιεινής και Ασφάλειας της εργασίας» την Τρίτη 3 Ιουλίου, και ώρα 11:00 π.μ. στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου (Φραγκοκλησιάς 7, Μαρούσι).

Ημερίδα για την υγεία των εργαζομένων στον αγροτικό τομέα

Στην Ημερίδα θα παρουσιαστούν οι στόχοι και οι εκπαιδευτικές δράσεις του προγράμματος AGROSH+ και θα συζητηθούν ζητήματα που αφορούν στα προβλήματα υγείας των αγροτών, τις υπηρεσίες Ιατρικής της Εργασίας για τους αγρότες, την απασχόληση ευπαθών πληθυσμών στον αγροτικό τομέα, τους επαγγελματικούς κινδύνους που αντιμετωπίζουν, κ.ά.

Το AGROSH+ είναι διετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα (1/9/2016 – 31/8/2018), χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ERASMUS+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στοχεύει να αναπτύξει εκπαιδευτικά εργαλεία και να εκπαιδεύσει επαγγελματίες σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας για τον αγροτικό τομέα, ιδιαίτερα σε απομακρυσμένες περιοχές.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής στον σύνδεσμο: https://goo.gl/1kV7jf

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα AGROSH+ μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.agrosh.ro/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ