ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα Sweet & Balance μοιράζονται μαζί μας συνταγές για υπέροχα γλυκά χωρίς ζάχαρη!

Aν μέχρι σήμερα θεωρούσατε ότι όποιος δεν πρέπει να τρώει ζάχαρη δεν μπορεί να απολαύσει ένα γλυκό… μπείτε σήμερα κιόλας στο www.sweetandbalance.gr και αλλάξτε γνώμη για πάντα!

Τα Sweet & Balance μοιράζονται μαζί μας συνταγές για υπέροχα γλυκά χωρίς ζάχαρη!

Αγαπημένες συνταγές για γλυκά χωρίς ζάχαρη που πάντα θέλατε να φτιάξετε αλλά δεν ξέρατε πώς! Στο site των Sweet & Balance θα βρείτε όλες τις οδηγίες που χρειάζεστε για τη δημιουργία υπέροχων σπιτικών γλυκών χωρίς ζάχαρη αλλά με γλυκαντικό Sweet & Balance με εκχύλισμα από το φυτό stevia! Ιδανικά και για διαβητικούς που προσέχουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα τους!*

Μερικές από τις αγαπημένες μας συνταγές χωρίς ζάχαρη των Sweet & Balance είναι: ο λατρεμένος Σιμιγδαλένιος Χαλβάς, το απίστευτα αρωματικό Ρυζόγαλο με γάλα Αμυγδάλου, το αφράτο Κέικ Σοκολάτας, η μοναδική Γαλατόπιτα που εντυπωσιάζει, τα ιδιαίτερα Κουλουράκια με Lime και Καρύδα, τα λαχταριστά Cookies Σοκολάτας με Φιστίκια και τόσα πολλά άλλα. Γευστικότατες προτάσεις για όσους ζουν χωρίς ζάχαρη αλλά δεν ζουν χωρίς γλυκό!

Οι συνταγές συνεχώς ανανεώνονται για να σας δίνουν ακόμα περισσότερες ιδέες και λόγους για να ετοιμάζετε με τα χεράκια σας απολαυστικά γλυκά χωρίς ζάχαρη για εσάς και τους αγαπημένους σας.

*Στα πλαίσια μίας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και με την κατάλληλη καθοδήγηση και σύμφωνη γνώμη ειδικού γιατρού ή διατροφολόγου.