ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Holter ρυθμού Faros: Μία Συσκευή. Πολλές Εφαρμογές

Κυκλοφορούν από τον Ιανουάριο του 2019 στην ελληνική αγορά με την Faros Holter Center, σε αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία Bittium.

Holter ρυθμού Faros: Μία Συσκευή. Πολλές Εφαρμογές

O Φινλανδικός κολοσσός Bittium παρέχει καινοτόμα προϊόντα και προηγμένες υπηρεσίες υγείας στους τομείς της καρδιολογίας, της νευρολογίας, της επαγγελματικής υγείας, της αποκατάστασης και της αθλητικής ιατρικής. Πρόκειται για αδιάβροχα και «έξυπνα» Holter ρυθμού επόμενης γενιάς, που καταγράφουν με εξαιρετικά μεγάλη ακρίβεια ακόμα και τις πιο δύσκολα ανιχνεύσιμες διαταραχές της καρδιακής λειτουργίας.

Τα «Holter Faros» είναι πολύ πιο ελαφριά από τον ανταγωνισμό, ξεχωρίζουν για τον εργονομικό τους σχεδιασμό και φέρουν αδιάβροχη τεχνολογία, η οποία δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να συνεχίσει τις καθημερινές του δραστηριότητες ανενόχλητος, αφού μπορεί όχι μόνο να ασκηθεί, αλλά και να πλυθεί, χωρίς να επηρεάζεται η συνεχής καταγραφή των παλμικών διακυμάνσεων της καρδιάς του ασθενή. Οι καινοτόμες αυτές συσκευές, βάρους 18 μόλις γραμμαρίων, έχουν διάρκεια μνήμης 180 ημερών και αυτονομία μπαταρίας για συνεχή καταγραφή για 8 ημέρες.



Διαγνωστική μέθοδος τελευταίας τεχνολογίας

Κάθε καρδιακή αρρυθμία ή δυσλειτουργία για να αντιμετωπιστεί πρέπει πρώτα να ανιχνευθεί. Είτε πρόκειται για ασυμπτωματική, παροξυσμική ή μετα-χειρουργική αρρυθμία, η αντιμετώπιση προϋποθέτει την ακριβή καταγραφή του καρδιακού ρυθμού με μια αξιόπιστη συσκευή. Τη λύση δίνουν οι πρωτοποριακές συσκευές της Bittium, οι οποίες επιτρέπουν τη διάγνωση διαταραχών του καρδιακού ρυθμού, που-λόγω της σπάνιας συχνότητας εμφάνισης- απαιτούν μακροχρόνια και συνεχή παρακολούθηση.

holder

Αυτός είναι και ο λόγος που χαρακτηρίζονται, μεταξύ άλλων, ως ιδανικές για τη διάγνωση της αιτίας των συγκοπτικών επεισοδίων, τα οποία τις περισσότερες φορές δεν είναι δυνατόν να ανιχνευθούν ακόμα και με ενδελεχή έλεγχο.

Συν τοις άλλοις, τα HolterFaros καθιστούν εφικτή την ανίχνευση επεισοδίων κολπικής μαρμαρυγής, τα οποία δεν συνοδεύονται από συμπτώματα και μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές επιπλοκές, στην περίπτωση που δεν υπάρξει έγκαιρη διάγνωση για την έναρξη της κατάλληλης θεραπείας.

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα

Όπως προαναφέρθηκε η ελαφριά τους κατασκευή σε συνδυασμό με τον εργονομικό τους σχεδιασμό καθώς και την αδιάβροχη τεχνολογία καθιστούν την καθημερινή του χρήση απλή και εύκολη. Παράλληλα τα HolterFaros πρωτοπορούν στην ποιότητα καταγραφής και ανάλυσης, στην ευχρηστία της συσκευής με πατενταρισμένες μεθόδους τοποθέτησης.Επιπλέον, η εταιρεία παρέχει προνομιακές τιμές και μοντέλα αποπληρωμής.Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των συγκεκριμένων Holter, τα οποία αναδεικνύουν τις συσκευές HolterFaros ως την πλέον ενδιαφέρουσα επιλογή Holter ρυθμού στην ελληνική αγορά.

Τα πλεονεκτήματα συγκεκριμένα για τούς ασθενείς είναι:

1.

  • το μέγεθος της συσκευής (48 x 29 x 12 (mm)).
  • το βάρος της συσκευής,μόλις 18 γραμμάρια.
  • το «FastFix», που είναι ένα patch χωρίς καλώδια καταγραφής.
  • η αδιάβροχη λειτουργία του FarosHolter.
  • εργονομικός σχεδιασμός .
holder3

2.

Για τούς ασθενείς επίσης , η νέα Online λειτουργία από 1 Μαίου του 2019 και στην Ελλάδα προσφέρει μια επιπλέον ασφάλεια , χάριν της οποίας ο ασθενής μπορεί πλέον να παρακολουθείται εξ αποστάσεως, μέσω cloud, από τον θεράποντα ιατρό του ή από κάποια ιατρική μονάδα.

holder 4

Εικόνα 1Online Holter Kit

Τα πλεονεκτήματα συγκεκριμένα για τους θεράποντες ιατρούς είναι:

  • Αποτελεσματική ανάλυση προτύπων (templates) για υψηλή ακρίβεια στα αποτελέσματα.Το λογισμικό προσφέρει ένα γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο να ελέγξετε και, αν χρειαστεί, να τροποποιήστε τους τύπους QRS και να ταξινομήσετε τις μορφές.
  • Αξιολόγηση μιας καταγραφής Holter κατά μέσο όρο σε 10-15 λεπτά.
  • Εξοικονόμιση χρόνου με αυτόματη ανίχνευση θορύβου.Δε χρειάζεται να προβάλετε ή να αναλύσετε την καταγραφή περισσότερο από μια φορά για να αποκλείσετε θορυβώδη κανάλια ή θορυβώδη τμήματα.
  • Δυνατότητα Cloud server και online παρακολούθησης των ασθενών.
  • Επιλογή της απαγωγής ανίχνευσης QRS ,ώστε να μειώνεται ο αριθμός των χαμένων μεσοδιαστημάτων.Χάρη στην πολυκαναλική ανίχνευση QRS , ο αριθμός των χαμένων μεσοδιαστημάτων είναι περιορισμένος.
  • Διάρκεια μνήμης της συσκευής 180 ημερών.
  • Διάρκεια συνεχούς , ποιοτικής καταγραφής 8 ημερών.
holder 5

Τέλος,όλες οι συσκευές HolterFaros είναι ιατρικές συσκευές κατηγορίας IIa ιατρικής CE και FDA 510 (k).

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ιστοσελίδα:https://8daysholterfaros.gr/
Τηλέφωνο επικοινωνίας:+30 229 40 88787
Email: info@8daysholterfaros.gr και 8daysholterfaros@gmail.com