Εποχική ίωση: Μπορεί ένα συμπλήρωμα διατροφής να μας προστατεύσει;

Ακριβώς για αυτό, είναι σημαντικό να αναφέρουμε τα συμπτώματα που παρουσιάζει, ώστε να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και τον τρόπο με τον οποίο θα τα αντιμετωπίσουμε αν χρειαστεί. Μέσα σε αυτά είναι ο πυρετός, ο πονοκέφαλος, ο πονόλαιμος, ο βήχας, η καταρροή, οι πόνοι στο σώμα και ένα έντονο αίσθημα κόπωσης. Ωστόσο, καλό θα ήταν να ενισχύσουμε με κάποιον τρόπο το ανοσοποιητικό μας, προτού κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση.

Φυσικά, ένα συμπλήρωμα διατροφής δεν μπορεί να μας προστατεύσει απόλυτα. Ωστόσο, μπορεί να δώσει επιπλέον ώθηση στην άμυνα του οργανισμού μας και έτσι, να αποφύγουμε την εποχική ίωση που ταλαιπωρεί πολύ κόσμο κάθε χρόνο. Λαμβάνοντας το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής, μπορεί να μας βοηθήσει να αντεπεξέλθουμε τους ανοιξιάτικους μήνες, που σημειώνεται έξαρση της γρίπης. Συνδυάζοντάς το πάντα με μία ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής μπορούμε να παραμείνουμε υγιείς και να προστατευτούμε από τις εποχικές ιώσεις.

Πριν επιλέξουμε ένα συμπλήρωμα, είναι σημαντικό να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στις ουσίες που αυτό περιέχει. Και μπορεί οι περισσότεροι να γνωρίζουν ότι η βιταμίνη C συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας, όμως δεν γνωρίζουν την ευεργετική δράση των προβιοτικών. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Ότι τα προβιοτικά είναι ο νέος μας «σύμμαχος» για τη φυσιολογική λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Και αυτό διότι το έντερο, με τα πολυάριθμα προβιοτικά στελέχη λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας ενάντια στις εποχικές ιώσεις. Έτσι, αποτελεί το βασικό όργανο θωράκισης του ανοσοποιητικού.

Για αυτό, πρέπει να φροντίζουμε για την καλή λειτουργεία του, λαμβάνοντας καινοτόμα συμπληρώματα, όπως το ALTION Winter*, που είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των τριών ετών. Δρα μειώνοντας αποδεδειγμένα την εμφάνιση και συχνότητα διάρκειας των εποχικών ιώσεων, ενώ παράλληλα μειώνει τα επίπεδα των αντισωμάτων.

altion

Είναι αποτελεσματικό στην πρόληψη των εποχικών ιώσεων, ενώ οι δράσεις του μείγματος προβιοτικών - πρεβιοτικών (Probiokid®) που περιέχει, αποδεικνύονται από έξι κλινικές μελέτες, στις οποίες συμμετείχαν συνολικά 1.317 άτομα (ενήλικες και παιδιά).

Φροντίστε, λοιπόν, καθημερινά την άμυνα του οργανισμού για να μείνετε μακριά από ιώσεις φέτος την άνοιξη! Ένα φακελάκι την ημέρα αρκεί! Μπορεί να καταναλωθεί με γαλακτοκομικά, όπως γάλα ή γιαούρτι, ή να διαλυθεί σε νερό ή άλλο κρύο ή χλιαρό υγρό. Επιπλέον, έχει άρωμα βανίλια και είναι προτιμότερο να το καταναλώνουμε κατά τη διάρκεια των γευμάτων.

*Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
**Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 45908/25-4-2018

Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.
***VI-80498-ALTION-12/2018