EMMINUS: Η ελληνική καινοτομία που ανακουφίζει από τους πόνους περιόδου

Η ελληνική εταιρεία Emminus μετά από 2 έτη ερευνών και κλινικών μελετών, κατασκεύασε την επαναστατική συσκευή που ανακουφίζει από τους πόνους περιόδου. Υπεβλήθη από τον Dr Φιλινδρή στο GynecologyToday Clinic σε πρωτόκολλο μελέτης και αξιολόγησης, με άριστα αποτελέσματα.

emminus editorial photo 2

Η τεχνολογία της Emminus βασίζεται στην “Gate Control Theory” και λειτουργεί μεταδίδοντας έναν πολύ ιδιαίτερο παλμό που κρατά τα νεύρα «απασχολημένα». Όταν τα νεύρα διεγείρονται, η νευρική πύλη κλείνει αποτρέποντας να φτάνουν τα σήματα του πόνου στον εγκέφαλο.

Από τα πρώτα δύο λεπτά εφαρμογής της Emminus είναι αισθητή η ανακούφιση. Η ζέστη και οι παλμοί δραστηριοποιούν τους υποδοχείς θερμότητας του οργανισμού, οι οποίοι με τη σειρά τους ελαττώνουν την αίσθηση πόνου.

emminus editorial photo 3

Η συσκευή κολλάει με ειδικά gel στην περιοχή της κοιλιάς που χρειάζεται ανακούφιση, και είναι επαναχρησιμοποιούμενη.

Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία σε συνδυασμό με το διακριτικό σχεδιασμό της επιτρέπουν τη χρήση της καθημερινά χωρίς κανένα περιορισμό.

Πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν ήδη την Emminus, και είναι τόσο ικανοποιημένες, που δεν την αποχωρίζονται ποτέ κατά τη διάρκεια των «δύσκολων ημερών»!

Στο emminus.com μπορείτε να βρείτε και όποια επιπλέον πληροφορία χρειάζεστε.