Κάτι έχει αλλάξει… Ανακάλυψε ξανά την Ασπιρίνη και ανακουφίσου από τον πόνο στον μισό χρόνο!

Καταστάσεις άβολες και δυσάρεστεςτις περισσότερες φορές. Κάθε φορά που αισθανόμαστε μία τέτοιου είδους ενόχληση, αναζητούμε ανακούφιση με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Μάλιστα, οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε τη φράση: «Πάρε μια Ασπιρίνη»!

Διότι δεν είναι τυχαίο ότι η Ασπιρίνη θεωρείται συνώνυμο του φαρμάκου, ακόμα και… της ανακούφισης στον οργανισμό μας… είναι το φάρμακο που έχουμε στα σπίτια μας και το οποίο εμπιστευόμαστε για να αντιμετωπίσουμε κάθε ενόχληση και πόνο. Για τον πονοκέφαλο, τον πονόδοντο, για πόνους από κρυολόγημα σε όλο μας το σώμα, η ασπιρίνη μπορεί να μας βοηθήσει να αισθανόμαστε καλύτερα, ανά πάσα στιγμή.

Τώρα όμως, έχουμε νέους και σημαντικούς λόγους να εμπιστευόμαστε την Ασπιρίνη: Η Ασπιρίνη αλλάζει και γίνεται Aspirin Express® κι εμείς θα την ανακαλύψουμε ξανά από την αρχή για γρήγορη και αποτελεσματική ανακούφιση από τον πόνο.

Η νέα Aspirin Express® με την καινοτόμο τεχνολογία ΜicroΑctive®

Η σπουδαιότερη αλλαγή στη νέα Aspirin Express® 500mg είναι ότι ενσωματώνει την καινοτόμο τεχνολογία ΜicroΑctive®, με αποτέλεσμα να μπορεί να μας ανακουφίσει από τον πόνο στο μισό χρόνο σε σύγκριση με τα συμβατικά δισκία Aspirin® 500mg.

aspirin-express.jpg

Ουσιαστικά με τη συγκεκριμένη τεχνολογία, τα δισκία της Aspirin Express®500mg διασπώνται πάρα πολύ γρήγορα μετά τη λήψη. Αυτό σημαίνει ότι η δραστική τους ουσία απορροφάται γρηγορότερα από τον οργανισμό μας στην κυκλοφορία του αίματος και επομένως, ανακουφιζόμαστε 2 φορές πιο γρήγορα σε σχέση με τη κλασσική Aspirin® 500mg. Πιο συγκεκριμένα, χάρη στην τεχνολογία MicroActive®, τα επικαλυμμένα δισκία περιέχουν κατά 90% μικρότερα σωματίδια δραστικής ουσίας (ακετυλοσαλικυλικό οξύ) και ενός προστιθέμενου επιταχυντή διάσπασης (ανθρακικό νάτριο).

Τα μικρότερα σωματίδια δραστικής ουσίας έχουν πολύ μεγαλύτερη εξωτερική επιφάνεια άρα εξασφαλίζεται κατά πολύ γρηγορότερη απορρόφηση της δραστικής ουσίας στο αίμα.

Παράλληλα και πέρα από τη γρηγορότερη απορρόφηση της δραστικής ουσίας στο αίμα, επιτυγχάνεται ταχύτερη γαστρεντερική απορρόφηση.1

Αυτό με απλά λόγια, σημαίνει ότι η ουσία έρχεται σε μειωμένη επαφή με τον γαστρεντερικό βλενογόννο και συνεπώς πετυχαίνουμε καλύτερη γαστρική ανοχή συγκριτικά με τα συμβατικά δισκία Aspirin® 500mg.1 Μάλιστα, η καλή γαστρική ανοχή – δηλαδή τα κατά το δυνατόν λιγότερα προβλήματα στο στομάχι - υποστηρίζεται περαιτέρω από το ανθρακικό νάτριο, το οποίο εξουδετερώνει τα οξέα του στομάχου και αποκαθιστά την ισορροπία του pH στον οργανισμό.1

Τέλος, η νέα Aspirin Express® 500mg είναι δισκία, καθένα από τα οποία περιβάλλεται από ειδική μεμβράνη, που ουσιαστικά δημιουργεί ένα λείο περίβλημα. Χάρη σε αυτό, μπορούμε ακόμα πιο εύκολα να καταπιούμε το δισκίο, χωρίς να μένει δυσάρεστη γεύση στο στόμα. 1

Τέσσερα πλεονεκτήματα της νέας Aspirin Express®

Συγκεντρωτικά, η νέα Aspirin Express® διαθέτει τέσσερα πλεονεκτήματα που την κάνουν ιδανική επιλογή για γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο:1

  • Γρήγορη αναλγητική δράση, χάρη στην τεχνολογία ΜicroΑctive®
  • Καλή ανεκτικότητα από το γαστρεντερικό σύστημα, σε βραχυπρόθεσμη χρήση και καλύτερη γαστρική ανοχή συγκριτικά με τα συμβατικά δισκία Αspirin® 500mg
  • Αποτελεσματική δράση και κατά του πυρετού χάρη στις αναλγητικές, αντιπυρετικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του ακετυλοσαλικυλικού οξέος
  • Επικαλυμμένα δισκία ταχείας διαλυτότητας, εύκολα στην κατάποση
oikogeneia.jpg

Έχουμε σήμερα στα χέρια μας ένα φάρμακο το οποίο δρα γρήγορα και ανακουφίζει από τον πόνο και τον πυρετό, ενώ δεν επιβαρύνει το στομάχι μας και είναι εύκολο στην κατάποση. Αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε κάθε ενόχληση με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, προσπερνώντας τυχόν καταστάσεις που μας κρατούν στην αναμονή. Διότι, πλέον, γνωρίζουμε ότι για κάθε πόνο που μας ενοχλεί και μας κρατάει πίσω από τις δραστηριότητές μας, υπάρχει η Aspirin Express® και σύντομα αισθανόμαστε και πάλι υπέροχα!

Το Yπουργείο Yγείας και ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων συνιστούν: Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης – Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.

Η Aspirin Express® αντενδείκνυται σε άτομα με υπερευαισθησία στο ακετυλοσαλικυλικό οξύ ή άλλα σαλικυλικά και ιστορικό άσθματος ή αλλεργικών αντιδράσεων που προκαλούνται από σαλικυλικά ή άλλα μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα (ΜΣΑΦ), ενεργό πεπτικό έλκος, αιμορραγική διάθεση, σοβαρή ηπατική, νεφρική ή μη ελεγχόμενη καρδιακή ανεπάρκεια, σε συγχορήγηση με μεθοτρεξάτη ή με από στόματος αντιπηκτικά σε ασθενείς με ιστορικό γαστροδωδεκαδακτυλικών ελκών, από την αρχή του 6ου μήνα κύησης. Να μη χορηγείται σε παιδιά <12 ετών χωρίς ιατρική οδηγία.

Μάθετε περισσότερα στο aspirin.gr

Βιβλιογραφία:

  1. https://www.aspirin.gr/proionta/aspirin-express/