ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ασφαλής κρουαζιέρα, με τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Bronze βραβείο στα Healthcare Business Awards 2022

Ασφαλής κρουαζιέρα, με τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Υπηρεσίες Ιατρικού Τουρισμού» έλαβε ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, για τις υπηρεσίες που προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει στην Κρουαζιέρα.

Στη διάρκεια της πανδημίας, ένας από τους κλάδους που πλήγηκε ανεπανόρθωτα ήταν αυτός της κρουαζιέρας. O Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, μέσω της CrossBorderMedCare, του Τμήματος Διεθνών Ασθενών του Ομίλου, στήριξε και στηρίζει τον κλάδο εφαρμόζοντας τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα. Επιπλέον, έχει αναπτύξει τον κατάλληλο υγειονομικό σχεδιασμό, αποδεικνύοντας ότι η Κρουαζιέρα είναι μια ασφαλής ταξιδιωτική επιλογή.

Ο Όμιλος μέχρι σήμερα συνεργάζεται με 19 από τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας παγκοσμίως, ανάμεσά τους οι Royal Caribbean, Norwegian, Celestyal, Holland America, Princess, Ponant, υλοποιώντας μαζικούς ελέγχους Covid19.

Για την υλοποίηση των δειγματοληψιών αυτών απασχολήθηκαν έως σήμερα περισσότεροι από 170 έμπειροι συνεργάτες του Ομίλου.

Επιπλέον, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ εισήγαγε μια παγκόσμια καινοτομία στην ταχεία ανίχνευση του κορωνοϊού, με τη συσκευή ΒΙΟ Rapid Scanner η οποία επιτρέπει την διεξαγωγή μαζικών ελέγχων σε σύντομο χρόνο και πλέον χρησιμοποιείται διεθνώς στην Κρουαζιέρα.

Από 15/6/21 έως και σήμερα, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ έχει πραγματοποιήσει 450.000 rapid tests (με αποτέλεσμα σε 15 λεπτά) και 50.000 μοριακά τεστ (με αποτέλεσμα σε 3 ώρες), σε 9 λιμάνια (Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Λαύριο, Κατάκολο, Κέρκυρα, Μύκονο, Ρόδο, Ηράκλειο, Κύπρο), 36 πλοία και για λογαριασμό 19 εταιρειών Κρουαζιέρας.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ έχει συμπληρώσει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Από το 1981 αναπτύσσεται διαρκώς και σήμερα διαθέτει 72 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 γενικές κλινικές, 7 οδοντιατρεία, 2 Διατροφολογικά Κέντρα, ένα Εργομετρικό Κέντρο, ένα Δερματολογικό Κέντρο, 7 οδοντιατρεία και ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών.

Η είσοδος στην πέμπτη δεκαετία σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια νέα εποχή. Στο νέο ξεκίνημα, o Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, συνεχίζει πιο δυνατά, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της ολιστικής φροντίδας και της προαγωγής της Υγείας όλων.

Όλα τα νέα του Ομίλου στο https://bioiatriki.gr/ στο Facebook και στο Instagram.