ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Novartis Hellas: Εταιρεία με ισχυρή φήμη στην Ελλάδα - Σημαντική διάκριση στα "Famous Brands"

Την τρίτη θέση στην έρευνα «Famous Brands, οι μάρκες με τη χρυσή φήμη» κατέκτησε η φαρμακευτική Novartis, μία έρευνα, που διεξήχθη με τη μεθοδολογία του Reputation Institute. Η διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς προέρχεται από αυθόρμητες απαντήσεις των καταναλωτών, οι οποίοι ξεχώρισαν τη Novartis ως μία από τις εταιρείες με την ισχυρότερη φήμη στην κατηγορία «Φαρμακευτικές Εταιρείες».

Novartis Hellas: Εταιρεία με ισχυρή φήμη στην Ελλάδα - Σημαντική διάκριση στα "Famous Brands"

Η έρευνα Famous Brands αποτελεί βασικό θεσμό αξιολόγησης της φήμης στο χώρο του marketing και της επικοινωνίας στην Ελλάδα. Στόχος του θεσμού είναι να αναδείξει τις μάρκες που κατέχουν την καλύτερη φήμη και συγκεντρώνουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε 41 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών στην Ελλάδα. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι οι καταναλωτές απάντησαν χωρίς χρήση λίστας στις κατηγορίες, προκειμένου να αναδείξουν τους νικητές.

Με αφορμή τη διάκριση της εταιρείας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas, Riccardo Canevari δήλωσε: «Στη Novartis προσυπογράφουμε το δικαίωμα κάθε ανθρώπου στην υγεία, καλύπτοντας ανεκπλήρωτες θεραπευτικές ανάγκες. Επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας αποτελούν οι ασθενείς, παραμένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας να διευρύνουμε τις θεραπευτικές επιλογές που βελτιώνουν τη συμμόρφωση και βοηθούν στην πρόβλεψη της ατομικής ανταπόκρισης στη θεραπεία.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε επίσης στην εφαρμογή Προγραμμάτων Εταιρικής Υπευθυνότητας που συμβάλλουν ενεργά στην επίλυση προβλημάτων της κοινωνίας. Η διάκριση αυτή επιβραβεύει τη συνεχή επιδίωξή μας να ανταποκρινόμαστε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των συνανθρώπων μας και όλοι εμείς στη Novartis είμαστε ευγνώμονες για αυτή την αναγνώριση».

Λίγα Λόγια για τη Novartis

Η Novartis παρέχει καινοτόμες λύσεις στις αναφυόμενες ανάγκες των ασθενών και των κοινωνιών. Με έδρα στη Βασιλεία της Ελβετίας, η Novartis διαθέτει ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο που καλύπτει άριστα αυτές τις ανάγκες: καινοτόμα φαρμακευτικά σκευάσματα, οφθαλμολογική φροντίδα και οικονομικώς συμφέροντα γενόσημα φάρμακα.

Η Novartis είναι η μόνη εταιρεία που κατέχει ηγετικές θέσεις σε αυτούς τους τομείς. Το 2014 οι πωλήσεις του Ομίλου ανήλθαν στα 58 δισ. δολάρια ενώ επενδύθηκαν περίπου 10 δισ. δολάρια σε δραστηριότητες Έρευνας και Ανάπτυξης. Οι εταιρείες του Ομίλου Novartis απασχολούν περίπου 133.000 εργαζομένους και τα προϊόντα τους διατίθενται σε περισσότερες από 180 χώρες του κόσμου.

Στην Ελλάδα, η Novartis (Hellas) Α.Ε.Β.Ε. έχει κύριες επιχειρηματικές δραστηριότητες στα συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στη Μεταμόρφωση Αττικής και απασχολούνται 600 άτομα.

Διαβάστε ακόμη:

Σκλήρυνση κατά Πλάκας: Υψηλή αποτελεσματικότητα σε φάρμακο της Novartis

Η Φωτεινή Μπαμπανάρα επικεφαλής Επικοινωνίας στην Novartis Hellas

Ψωρίαση: Νέα σημαντικά δεδομένα από μελέτη για σκεύασμα της Novartis

«Έξυπνες» εφαρμογές από την Novartis για ασθενείς με προβλήματα όρασης