ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Σημαντική επένδυση στην Εύβοια από την Astra Medical Hellas Superfoods

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η επένδυση για την δημιουργία παραγωγικής μονάδας στην Εύβοια, από την AstraMedicalHellasSuperfoods, η οποία θα ολοκληρωθεί το 2015.

Σημαντική επένδυση στην Εύβοια από την Astra Medical Hellas Superfoods

Όπως αναφέρει ο επικεφαλής της εταιρείας κ. Λιακόπουλος, αυτή η μεγάλη επένδυση θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση και θα ανοίξει νέους ορίζοντες για την περαιτέρω ανάπτυξή μας. Πέρα όμως απ' αυτό, θα δώσει και μια νέα πνοή στην τοπική οικονομία δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας σε μια εποχή με έντονο το πρόβλημα της ανεργίας.

Αυτή η νέα επένδυση επίσης, σύμφωνα με τον επικεφαλής της εταιρείας, θα μας δώσει τη δυνατότητα να παράγουμε τα προϊόντα μας σε πολύ πιο σύντομο χρόνο, να τα εξάγουμε σε όλο τον κόσμο αναδεικνύοντας τα ελληνικά φυσικά συμπληρώματα διατροφής SUPERFOODS™ και τα ελληνικά τρόφιμα σε διεθνές επίπεδο, και βεβαίως θα δώσει την ευκαιρία σε πολλές εταιρίες να αναπτύξουν τις δικές τους σειρές προϊόντων μέσα από τις συνεργασίες που θα συνάψουν μαζί μας στον τομέα του privatelabel.

Να σημειωθεί ότι τα SUPERFOODS™έχουν πάρει έγκριση από τον FDA ώστε να κυκλοφορούν στην αγορά των ΗΠΑ.

Εξάλλου, σχολιάζοντας την πρόσφατη δικαστική απόφαση για την εταιρεία του, ο κ. Λιακόπουλος αναφέρει: «Η συγκεκριμένη απόφαση-σταθμός αποτελεί μια έμπρακτη αναγνώριση της υγιούς επιχειρηματικότητας. Η απόφαση αφορά ουσιαστικά τη διαγραφή του domain name, www.super-foods.gr από τον μέχρι πρότινος φορέα του και τη μεταβίβασή του σε εμένα ως ιδιοκτήτη της εταιρείας AstraMedicalHellasSuperfoods Ε.Π.Ε. και ήδη κάτοχο και δικαιούχο τόσο του εθνικού εμπορικού σήματος SUPERFOODS, όσο και του κοινοτικού SUPERFOODS NATURE'S BEST SELLERS αλλά και του ονόματος χώρου www.superfoods.gr.
Αυτή η απόφαση δίνει ένα τέλος στην καπηλεία του εμπορικού μας σήματος από μη δικαιούχους αλλά και σε κάθε προσπάθεια παραπλάνησης του καταναλωτικού κοινού».