ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Γένεσις: 10 χρόνια κοντά στην γυναίκα και στην υγεία της

Μία δεκαετία λειτουργίας της συμπληρώνει η «ΓΕΝΕΣΙΣ», η πρώτη μικτή (Μαιευτική-Γυναικολογική-Χειρουργική) ιδιωτική κλινική Γυναίκας στη Θεσσαλονίκη. 

Γένεσις: 10 χρόνια κοντά στην γυναίκα και στην υγεία της

Πέρασαν 10 χρόνια από τότε που το όραμα μιας ομάδας γιατρών, με αγάπη για την υγεία της Γυναίκας, πήρε σάρκα και οστά μέσα από το δίκτυο του μεγαλύτερου ιδιωτικού παρόχου υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, του Ομίλου Euromedica.

Ο αρχικός στόχος της «ΓΕΝΕΣΙΣ», να αποτελέσει μια σύγχρονη κλινική, υψηλών προδιαγραφών, με ανθρώπινο πρόσωπο, πλέον αποτελεί πραγματικότητα. Σήμερα η «ΓΕΝΕΣΙΣ» είναι η μεγαλύτερη μαιευτική κλινική στη Θεσσαλονίκη, που καλύπτει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών υγείας, ειδικά σχεδιασμένο βάσει των αναγκών της Γυναίκας κάθε ηλικίας.

Η «ΓΕΝΕΣΙΣ» βρίσκεται δίπλα στη Γυναίκα στις πιο σημαντικές, αλλά και στις πιο δύσκολες στιγμές της. Από τη γέννηση μιας ζωής, τις ιατρικές εξετάσεις, μέχρι την αντιμετώπιση σοβαρών ασθενειών, οι άνθρωποι της «ΓΕΝΕΣΙΣ» αντιλαμβάνονται το ρόλο τους ως προσωπικό χρέος, αλλά και ως έργο ζωής.

Μέσα σε αυτή τη δεκαετία, αναφέρει η διοίκηση της εταιρείας, είχαμε την τιμή και την ευθύνη να φέρουμε στον κόσμο περισσότερα από 45.000 παιδιά, περίπου το ένα τρίτο των γεννήσεων της Θεσσαλονίκης σε ετήσια βάση. Η κλινική υποδέχεται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της περισσότερα από 40.000 περιστατικά νοσηλείας και εξωτερικών ιατρείων κάθε χρόνο.

Διατηρώντας στην καρδιά της φιλοσοφίας μας τη δέσμευση για ουσιαστική προσφορά στη Γυναίκα, συνεχίζουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με την ίδια αγάπη, με το ίδιο πάθος αλλά και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, εδραιώνοντας τον πρωταγωνιστικό μας ρόλο στον χώρο της ιδιωτικής υγείας στη Βόρειο Ελλάδα.

genesis 10xronia-01

Κλινική Γένεσις: Ημερίδα για την πρωτοπορία, με αφορμή την επέτειο 10 ετών της

Εκπαίδευση Ρουμάνων γιατρών στην Κλινική Γένεσις

Ημερίδα για τα Μαιευτικά Επείγοντα από την «Γένεσις»