ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Γενναιόδωρη προσφορά της Bayer Hellas στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Μία γενναιόδωρη χρηματική προσφορά στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» πραγματοποίησε η Bayer Hellas και οι εργαζόμενοι της έχοντας ως στόχο την προσφορά στην Ελληνική κοινωνία και την ανακούφιση της ζωής πολλών συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Γενναιόδωρη προσφορά της Bayer Hellas στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Η εταιρία τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο έχει θέσει την εταιρική κοινωνική ευθύνη ως αναπόσπαστο και βασικό στοιχείο του στρατηγικού της σχεδιασμού, με πρωταρχικό στόχο να συμβάλει ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων στις κοινωνίες που δραστηριοποιείται.

Η προσφορά της Bayer Hellas βοηθήσε να καλυφθούν οι ανάγκες 112 άπορων οικογενειών σε τρόφιμα, μέσω της υπηρεσίας «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» και την πολύτιμη βοήθεια των ΜΚΟ «Εθελοντών Του Κόσμου», «Ανθρώπινοι Άνθρωποι», «ΔΡΑΣ.Ε.» και την Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αιγάλεω.

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» είναι μια ομπρέλα δέκα κοινωφελών σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ξεκίνησε να λειτουργεί το 1996 με σκοπό να ενώσει ισότιμα τις προσπάθειές τους για τα παιδιά σε ανάγκη. Μαζί τα δέκα σωματεία προσφέρουν ετησίως συντονισμένες υπηρεσίες και ένα καλύτερο μέλλον σε περισσότερα από 10.000 παιδιά στην Ελλάδα.

Όραμα της Ένωσης είναι η δημιουργία ενός διευρυμένου δικτύου υπηρεσιών, σε συνεργασία με αξιόπιστους και εξειδικευμένους φορείς ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό, με σκοπό την ανακούφιση κάθε παιδιού σε ανάγκη.
Η Bayer Hellas για άλλη μια χρονιά αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας. Τόσο η εταιρεία όσο και οι εργαζόμενοι της ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν πράξη τη φιλοσοφία της εταιρείας για μια καλύτερη κοινωνία.

Bayer: Επιστήμη για μία Καλύτερη Ζωή

Η Bayer αποτελεί παγκόσμιο οργανισμό με κύρια δραστηριότητα στους τομείς της υγείας, της γεωργίας και των υλικών υψηλής τεχνολογίας. Με ιστορία στις εφευρέσεις, η εταιρεία δημιουργεί τις τάσεις στους ερευνητικούς τομείς. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Bayer σχεδιάζονται με γνώμονα το όφελος των ανθρώπων και τη βελτίωση της ποιότητα της ζωής τους. Ταυτόχρονα, ο Όμιλος στοχεύει στη δημιουργία αξίας μέσω της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της υψηλής απόδοσης. Η Bayer είναι προσηλωμένη στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και δρα ως ένας κοινωνικά και ηθικά υπεύθυνος εταιρικός πολίτης. Κατά το οικονομικό έτος 2013, ο Όμιλος απασχόλησε περίπου 113.200 ανθρώπους και είχε πωλήσεις της τάξεως των 40,2 δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι επενδύσεις ανήλθαν σε € 2,2 δις ενώ οι δαπάνες για R&D σε € 3,2 δις.

Διαβάστε ακόμη:

Ένα αντιπηκτικό της Bayer με αποδεδειγμένες οδηγίες σε καρδιοανάταξη

Η ασπιρίνη έγινε 100 ετών!

Bayer Hellas: Έντονη κοινωνική προσφορά

Η Bayer επενδύει στην Οφθαλμολογία με ένα εκτενές πρόγραμμα νέων θεραπειών

H Bayer αναζητά νέα ταλέντα για τις ψηφιακές εφαρμογές και ενισχύει νέες επιχειρήσεις

Bayer: 2 νέες ενδείξεις σε φάρμακα και 2 σημαντικές μελέτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ