ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Η AbbVie έλαβε την πιστοποίηση CRI Pass του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης

Την πιστοποίηση CRI Pass του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης ως αναγνώριση για τις επιδόσεις της σε τέσσερις βασικούς πυλώνες: την κοινωνία, το περιβάλλον, τους εργαζόμενους και την αγορά, έλαβε η βιοφαρμακευτική εταιρεία AbbVie.

Η AbbVie έλαβε την πιστοποίηση CRI Pass του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης

Το CRI Pass, αποτελεί το πρώτο διαγνωστικό εργαλείο για εταιρείες που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους ολοκληρωμένα βήματα στον τομέα της Ε.Κ.Ε., και να προετοιμαστούν ώστε να συμμετάσχουν στον απαιτητικό CR Index (Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Υπευθυνότητας). Το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης σε συνεργασία με ανεξάρτητους ειδικούς, παρουσίασε για πρώτη φορά φέτος αυτό το ειδικά σχεδιασμένο εργαλείο με στόχο τη διάδοση της εφαρμογής της Εταιρικής Υπευθυνότητας σύμφωνα με τα διεθνή Standards και πρακτικές.

«Στην AbbVie δεν μπήκαμε ποτέ στο δίλημμα για το αν θα εντάξουμε ή όχι τις έννοιες της κοινωνικής υπευθυνότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Ως νέα βιοφαρμακευτική εταιρεία, θεωρούμε υποχρέωσή μας να βάλουμε ευθύς εξαρχής, από τα πρώτα μας ακόμη βήματα, τις σωστές βάσεις. Στο πλαίσιο αυτό, λάβαμε μέρος στο CRI Pass, προκειμένου να εντοπίσουμε τα δυνατά μας σημεία αλλά και τους τομείς που χρειάζεται να δώσουμε ακόμα περισσότερη προσοχή και να βελτιωθούμε. Στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η AbbVie θα συνεχίσει να προχωρά με μικρά αλλά ολοκληρωμένα βήματα και πάντα με οδηγό τους συνεργάτες και τους ίδιους τους εργαζόμενούς μας προς ένα στόχο: Η βιωσιμότητα να αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό του οτιδήποτε κάνουμε», δήλωσε ο. κ. Γιώργος Παπαϊωάννου, Communications Manager της AbbVie.

Σχετικά με την AbbVie

Η AbbVie είναι μία παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία, η οποία δημιουργήθηκε το 2013 ύστερα από το διαχωρισμό της από την Abbott Laboratories. Αποστολή της εταιρείας είναι να χρησιμοποιήσει την εμπειρία της, τους αφοσιωμένους ανθρώπους της και τη μοναδική προσέγγισή της για καινοτομία, με σκοπό την ανάπτυξη προηγμένων θεραπειών που θα καλύπτουν μερικές από τις πιο σύνθετες και σοβαρές ασθένειες του κόσμου.

Μετά και την εξαγορά της Pharmacyclics, η AbbVie σε παγκόσμιο επίπεδο απασχολεί πλέον περίπου 28.000 εργαζομένους (110 εκ των οποίων στην Ελλάδα) και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 170 χώρες.

Διαβάστε ακόμη:

Abbvie: Στην κορυφή του τομέα αιματολογίας & ογκολογίας με την εξαγορά της Pharmacyclics

AbbVie: Διάκριση στα Βραβεία Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG

AbbVie: Θετική γνωμοδότηση του ΕΜΑ για θεραπείες κατά της χρόνιας ηπατίτιδας C

Abbvie: 13 νέα φάρμακα, επένδυση σε κλινικές μελέτες & ένα σκεύασμα που διαρκώς εκπλήσσει

AbbVie: Το κοντέρ της running team της συνεχίζει να γράφει χιλιόμετρα για το Σικιαρίδειο ίδρυμα

Όταν η μόδα συναντά την... ψωρίαση