ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Δύο ακόμα Χρυσά Βραβεία στην Novartis Hellas, για πρωτοβουλίες της σε ασθενοκεντρικά θέματα

Δύο ακόμη σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Novartis Hellas ως επιβράβευση των σημαντικών της πρωτοβουλιών σε θέματα υπευθυνότητας και ασθενοκεντρικής προσέγγισης. 

Δύο ακόμα Χρυσά Βραβεία στην Novartis Hellas, για πρωτοβουλίες της σε ασθενοκεντρικά θέματα

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε σε μια λαμπρή τελετή απονομής των Hellenic Responsible Business Awards 2015, που διοργάνωσε η Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week και αποτελεί ένα νέο θεσμό που επιβραβεύει το έργο των Υπεύθυνων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Αναγνώριση της ασθενοκεντρικής προσέγγισης της Novartis Hellas αποτέλεσε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Πρόγραμμα Επικοινωνίας / Καμπάνια ΜΚΟ για την ενέργεια «Here & Now - Πρόγραμμα Ενημέρωσης για το Μεταστατικό Καρκίνο του Μαστού». Η καμπάνια αυτή είναι μια σημαντική πρωτοβουλία που αναδεικνύει τις ανάγκες των ασθενών με προχωρημένο καρκίνο του μαστού, κάνοντας πράξη τη δέσμευση της εταιρείας να βρίσκεται δίπλα στον ασθενή και να κατανοεί τις ανάγκες του.

Η δεύτερη διάκριση αφορά στην κατηγορία Υγεία & Ασφάλεια / Μεγάλη Επιχείρηση, όπου στη Novartis Hellas απονεμήθηκε και πάλι το Χρυσό Βραβείο για το «Προσέχω το διαβήτη μου», ένα πρόγραμμα που παρείχε δωρεάν εξετάσεις σε περίπου 5.000 ανασφάλιστους συμπολίτες μας με δυσκολία πρόσβασης στο σύστημα υγείας.

Η κυρία Κατερίνα Κόντζαλη, Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας της Novartis Oncology και η κυρία Φωτεινή Μπαμπανάρα, Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας της Novartis, δήλωσαν ότι «στη Novartis εμπνεόμαστε από τους ασθενείς. Αυτή η έμπνευση και η ευθύνη του ηγέτη, μας δίνει κίνητρα να ξεπερνάμε τους εαυτούς μας και να διαμορφώνουμε τα υψηλότερα πρότυπα και προγράμματα που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια και ποιότητα ζωής για τους ασθενείς. Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας και την υπέροχη ομάδα μας που μας έδωσαν τη δυνατότητα με τις καμπάνιες «Here & Now» και «Προσέχω το Διαβήτη μου» να σταθούμε στο πλευρό των γυναικών με καρκίνο μαστού και των ανασφάλιστων διαβητικών σε όλη την Ελλάδα.»

Λίγα Λόγια για τη Novartis

Η Novartis παρέχει καινοτόμες λύσεις στις αναδυόμενες ανάγκες των ασθενών και των κοινωνιών. Με έδρα στη Βασιλεία της Ελβετίας, η Novartis διαθέτει ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο που καλύπτει άριστα αυτές τις ανάγκες: καινοτόμα φάρμακα, οφθαλμολογικές θεραπείες και οικονομικώς συμφέροντα γενόσημα φάρμακα.
Η Novartis είναι η μόνη εταιρεία που κατέχει ηγετικές θέσεις σε αυτούς τους τομείς. Το 2014 οι πωλήσεις του Ομίλου ανήλθαν στα 58 δισ. δολάρια, ενώ επενδύθηκαν περίπου 10 δισ. δολάρια σε δραστηριότητες Έρευνας και Ανάπτυξης. Οι εταιρείες του Ομίλου Novartis απασχολούν περίπου 120.000 εργαζομένους και τα προϊόντα τους διατίθενται σε περισσότερες από 180 χώρες του κόσμου.
Στην Ελλάδα, η Novartis (Hellas) Α.Ε.Β.Ε. έχει κύριες επιχειρηματικές δραστηριότητες στα συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στη Μεταμόρφωση Αττικής και απασχολούνται 500 περίπου άτομα.

Διαβάστε ακόμη:

«Είσαι γυναίκα, είσαι δύναμη»: Το νέο ολιστικό πρόγραμμα της Novartis για γυναίκες που νοσούν ή έχουν νοσήσει από καρκίνο μαστού