ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Συνεργασία Lavipharm με Valeant/PharmaSwiss Hellas για το αναλγητικό Algon

Πολυετή συμφωνία συνεργασίας υπέγραψε η Lavipharm με τον πολυεθνικό Όμιλο Valeant. H συμφωνία αφορά στην αποκλειστική προώθηση, διανομή και πώληση, στην Ελλάδα και την Κύπρo, όλων των φαρμακοτεχνικών μορφών του γνωστού και καταξιωμένου αναλγητικού Algon® της Lavipharm, από τη Valeant/PharmaSwiss Hellas, ελληνική θυγατρική του Ομίλου Valeant.

Συνεργασία Lavipharm με Valeant/PharmaSwiss Hellas για το αναλγητικό Algon

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας, η Αναπληρωτής Διευθύνουσα Σύμβουλος της Lavipharm κυρία Τάνια Βρανοπούλου τόνισε: «Στο πλαίσιο της στρατηγικής μας απόφασης να επικεντρωθούμε στον τομέα των διαδερμικών συστημάτων χορήγησης φαρμάκων, όπου η Lavipharm κατέχει παραδοσιακά ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και ισχυρή παρουσία διεθνώς, η συνεργασία μας με τη Valeant για το Algon® ισχυροποιεί τη θέση μας στο χώρο των ΟTC και ιδιαίτερα σε αυτόν των αναλγητικών. Η πολυετής εμπειρία στο συγκεκριμένο τομέα της Valeant PharmaSwiss Hellas, μιας δυναμικής και επιτυχημένης φαρμακευτικής εταιρείας, αποτέλεσαν τους πυλώνες για την υπογραφή της συμφωνίας».

«Με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του χαρτοφυλακίου των μη συνταγογραφούμενων προϊόντων μας με ένα καταξιωμένο και με άριστο φαρμακοδυναμικό αποτέλεσμα προϊόν, είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που προχωρήσαμε στη συμφωνία με τη Lavipharm για την προώθηση και διανομή του Algon®, ενός αναλγητικού με ιστορία, ποιότητα και πιστούς καταναλωτές στην ελληνική αγορά αλλά κυρίως ενός αναλγητικού με λαμπρό μέλλον. Η ανάληψη της διανομής, προώθησης και πώλησης του Algon® και η σταδιακή κυκλοφορία των νέων συμπληρωματικών του μορφών, αποτέλεσμα των ερευνητικών εργαστηρίων της Lavipharm, θα συμβάλλουν σε μια δυναμική ανάπτυξη και σε μια σημαντική και αμοιβαία επωφελή συνεργασία» σχολίασε ο Γενικός Διευθυντής της Valeant/ PharmaSwiss Hellas Ελλάδας Κύπρου Μάλτας, κ. Ιάκωβος Μιχαλίτσης.

To Algon® αποτελεί μια αποτελεσματική και ασφαλή επιλογή, καθώς συνδυάζει τρεις δραστικές ουσίες, Ακετυλοσαλικυλικό Οξύ και Παρακεταμόλη με αναλγητική, αντιπυρετική, και αντιφλεγμονώδη δράση, αλλά και Καφεΐνη, που διευκολύνει και επιταχύνει την απορρόφηση των άλλων δύο δραστικών συστατικών από το γαστρεντερικό σωλήνα. Ενδείκνυται για τον πονοκέφαλο, τον πυρετό, τον πόνο αρθρώσεων και μυών, τον πονόδοντο, αλλά και τους πόνους περιόδου (δυσμηνόρροια).

Σχετικά με τις εταιρείες

Η Lavipharm είναι ένας ολοκληρωμένος Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

Η PharmaSwiss Hellas ΑΕ είναι μέλος του Ομίλου Valeant. Η Valeant Pharmaceuticals International, Inc (VRX) είναι μια πολυεθνική εξειδικευμένη φαρμακευτική εταιρία που αναπτύσσει και προωθεί συνταγογραφούμενα και μη συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά προϊόντα, που κάνουν σημαντική διαφορά στη ζωή των ασθενών.

Διαβάστε ακόμη:

Οι εργαζόμενοι της Lavipharm έτρεξαν για 7η συνεχή χρονιά στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών