ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Η APIVITA συνεχίζει το ταξίδι της στον κόσμο - Δύο νέα καταστήματα σε Λευκωσία και Άμστερνταμ

Η οικογένεια της APIVITA μεγαλώνει και το ταξίδι της πρώτης ελληνικής εταιρείας φυσικών καλλυντικών στις διεθνείς αγορές συνεχίζεται, με το άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων σε δύο αγορές (όπου η εταιρεία έχει ήδη παρουσία στο κανάλι του φαρμακείου), της Ολλανδίας και της Κύπρου. Η APIVITA αυτή τη στιγμή έχει παρουσία σε 14 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η APIVITA συνεχίζει το ταξίδι της στον κόσμο - Δύο νέα καταστήματα σε Λευκωσία και Άμστερνταμ

Εν τω μεταξύ, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι το τέλος του χρόνου, η εταιρεία θα εγκαινιάσει τρία καταστήματα, στο Κίεβο, το Βουκουρέστι και το Ζάγκρεμπ.

Κύπρος, Λευκωσία

Δύο χρόνια μετά τη δημιουργία του πρώτου «ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE» στο κέντρο της Αθήνας, η APIVITA παρουσιάζει το δεύτερο πρωτοποριακό κατάστημα με το ίδιο concept, αυτή τη φορά στη Λευκωσία.

Μετά από εικοσαετή παρουσία στα φαρμακεία της Κύπρου σε συνεργασία με την Κυπριακή εταιρεία Drogopharma της οικογένειας Πετρίδη, η APIVITA αποκτά τη δική της στέγη. Το κατάστημα στεγάζεται σε ένα επιβλητικό κτήριο στο κέντρο της Λευκωσίας και συμπυκνώνει την ξεχωριστή φιλοσοφία, τις αξίες και τις πηγές έμπνευσης της APIVITA. Άνοιξε τις πόρτες του πριν από λίγες μέρες στην οδό Στασικράτους, σε έναν από τους πιο γνωστούς εμπορικούς δρόμους της πόλης. Στους 2 φιλόξενους ορόφους του καταστήματος, ξεδιπλώνεται η δύναμη της φύσης, τα μυστικά της κοινωνίας της μέλισσας, η πλούσια ελληνική χλωρίδα και η ολιστική προσέγγιση της υγείας και της ομορφιάς... Το νέο μας κατάστημα προτείνει μια πρωτόγνωρη εμπειρία καινοτόμων προϊόντων και πράσινων υπηρεσιών. Προσφέρει SPA με τις μοναδικές θεραπείες της APIVITA για το πρόσωπο και το σώμα, ενώ διαθέτει και αίθουσα για event και εκδηλώσεις. Το APIVITA Experience Store είναι η νέα εμπειρία των πιο εκλεκτικών κατοίκων και επισκεπτών της Κυπριακής πρωτεύουσας! Η αρχιτεκτονική μελέτη και διαμόρφωση του ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE εκπονήθηκε με πολύ έμπνευση και πάθος από τον ταλαντούχο αρχιτέκτονα Νικόλα Πετρίδη σε συνεργασία με την αρχιτέκτονα Ειρήνη Μπούρλου, που έχει δημιουργήσει το βασικό concept των Εxperience Stores της APIVITA.

Ολλανδία, 'Αμστερνταμ.

Στην καρδιά μιας πόλης που αποτελεί παγκόσμιο τουριστικό προορισμό, το κατάστημα της APIVITA ξεχωρίζει για τις πολλαπλές καλλιτεχνικές αναφορές και την ιδιαίτερη αισθητική του, που συνδυάζει παραδοσιακά μοτίβα με ειδικά διαμορφωμένες μεταλλικές κατασκευές βιομηχανικού ύφους, αλλά και μελισσοκομικές κυψέλες. Θέλοντας να δώσουμε στον πελάτη την ολοκληρωμένη εμπειρία της APIVITA, το κατάστημα προσφέρει εκτός από ολόκληρη τη γκάμα των προϊόντων της APIVITA για τα μαλλιά το πρόσωπο και το σώμα, τα μελισσοκομικά της προϊόντα και τα βότανα, ενώ διαθέτει και αίθουσα SPA με τις ολιστικές θεραπείες SPA της εταιρείας.

Διαβάστε ακόμη:

Στο εργοστάσιο της Apivita στο Μαρκόπουλο, ο Αυστριακός Καγκελάριος κ. Φάιμαν

Επίτροπος Katainen για Apivita: Εάν υπήρχαν πολλές παρόμοιες εταιρείες η Ελλάδα δεν θα γνώριζε κρίση

Η Apivita φέρνει την Ιαπωνία πιο κοντά

Οι Ευρωπαίοι επισκέπτονται την Apivita και μαθαίνουν για το επιχειρείν

Όταν η Apivita φιλοξενεί την γυναικεία ηγεσία της χώρας

Apivita: επενδύσεις σε όλο τον κόσμο κόντρα στην κρίση

Βραβεία «Salus Index 2014»: Η ΒΙΑΝΕΞ στην 4η καλύτερη θέση της φαρμακοβιομηχανίας