ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Διάκριση Επιχειρηματικής Αριστείας για την Novartis Hellas

Μια ακόμη σημαντική διάκριση απέσπασε η Novartis Hellas ως επιβράβευση των οικονομικών της δεικτών και των σημαντικών της πρωτοβουλιών.

Διάκριση Επιχειρηματικής Αριστείας για την Novartis Hellas

Συγκεκριμένα και βάσει στοιχείων οικονομικού έτους 2014, η Novartis Hellas είναι η πρώτη σε πωλήσεις θυγατρική πολυεθνικής εταιρείας φαρμάκου στην Ελλάδα, και ασκώντας ενεργό ρόλο στον κλάδο της Υγείας, δημιουργεί πρόσθετη υπεραξία και στον τομέα του επιχειρείν. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από τον Οργανισμό Active Business Publishing, στην ετήσια συνάντηση Επιχειρηματικής Αριστείας «Salus Index 2015» στον τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά σε μία μεγάλη τελετή τον Νοέμβριο.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Pedro Barreiros, Οικονομικός Διευθυντής της Novartis Hellas, ο οποίος εστίασε στην ύψιστη αξία που αποτελεί για μια ηγέτιδα φαρμακευτική εταιρεία να συμβάλει στην κοινωνία και να αφήνει το δικό της επιστημονικό, αλλά ταυτόχρονα ανθρώπινο κι ελπιδοφόρο, αποτύπωμα.

«H Novartis Hellas με όραμα και ευθύνη για τον ασθενή και με οδηγό την καινοτομία, πραγματοποιεί ολοκληρωμένα προγράμματα στήριξης της ελληνικής οικονομίας και δράσεις για τη διαχείριση σημαντικών κοινωνικών αναγκών. Μέσα από μια εκτεταμένη ασθενοκεντρική προσέγγιση που συμβάλλει σημαντικά και στη βιώσιμη ανάπτυξη του κλάδου της Υγείας, η Novartis Hellas επενδύει στην Ελλάδα και παραμένει πιστή στην αποστολή της να θεραπεύει τους ασθενείς και να βελτιώνει τις ζωές των συμπολιτών μας, ειδικά σε μια δύσκολη εποχή οικονομικής αβεβαιότητας όπως αυτή που διανύουμε», τόνισε στην ομιλία του ο κ. Barreiros.

Η ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας στον τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά, που έχει γίνει πλέον θεσμός, διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ), της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), του Συνδέσμου Φαρμάκων Ευρείας Χρήσης (ΕΦΕΧ) και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ).

Σχετικά με τη Novartis

Η Novartis παρέχει καινοτόμες λύσεις στις αναδυόμενες ανάγκες των ασθενών και των κοινωνιών. Με έδρα στη Βασιλεία της Ελβετίας, η Novartis διαθέτει ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο που καλύπτει άριστα αυτές τις ανάγκες: καινοτόμα φάρμακα, οφθαλμολογικές θεραπείες και οικονομικώς συμφέροντα γενόσημα φάρμακα.

Η Novartis είναι η μόνη εταιρεία που κατέχει ηγετικές θέσεις σε αυτούς τους τομείς. Το 2014 οι πωλήσεις του Ομίλου ανήλθαν στα 58 δισ. δολάρια, ενώ επενδύθηκαν περίπου 10 δισ. δολάρια σε δραστηριότητες Έρευνας και Ανάπτυξης. Οι εταιρείες του Ομίλου Novartis απασχολούν περίπου 120.000 εργαζομένους και τα προϊόντα τους διατίθενται σε περισσότερες από 180 χώρες του κόσμου.
Στην Ελλάδα, η Novartis (Hellas) Α.Ε.Β.Ε. έχει κύριες επιχειρηματικές δραστηριότητες στα συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στη Μεταμόρφωση Αττικής και απασχολούνται 500 περίπου άτομα.

Διαβάστε ακόμη:

Φάρμακο της Novartis για την καρδιακή ανεπάρκεια, έλαβε έγκριση από την ΕΕ

Αλλαγές στο τμήμα Επικοινωνίας της Novartis Hellas