ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Σημαντική διάκριση για την Cana Laboratories

Ο καλύτερος αντιπρόσωπος για το 2015 για την περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (Europe, Middle East Africa-ΕΜΕΑ) αναδείχθηκε η Cana Laboratories, στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης αντιπροσώπων της Bolton Medical (Annual Distributor Meeting), που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2016 στο Βερολίνο.

Σημαντική διάκριση για την Cana Laboratories

Η συγκεκριμένη διάκριση αφορά την καλύτερη απόδοση σε συνδυασμό με εξαιρετικά αποτελέσματα έκβασης των περιστατικών και εισαγωγή νέων τεχνολογιών.

Ο Κώστας Κανάρογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της Cana Laboratories δήλωσε σχετικά: «Η συγκεκριμένη διάκριση επιβραβεύει τη δέσμευση της εταιρείας για συνεχή εξέλιξη στον κλάδο των ιατροτεχνολογικών προϊόντων και μας δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση. Παράλληλα, αποτελεί για εμάς κίνητρο προκειμένου να συνεχίσουμε την πορεία και την εξέλιξή μας σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία».

Σχετικά με την Cana Laboratories:

H Cana Laboratories είναι μια ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της το 1928, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, παρασκευάζει και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υγείας στην ελληνική αγορά, αποτελώντας τον έμπιστο συνεργάτη μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς των Φαρμακευτικών Προϊόντων, του Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού, της Ειδικής & Κλινικής Διατροφής, της Βρεφικής Φροντίδας, των Συμπληρωμάτων Διατροφής & Βιταμινών, των Καλλυντικών & Δερμοκαλλυντικών. Η εργοστασιακή μονάδα της Cana Laboratories διαθέτει γραμμές παραγωγής που λειτουργούν με αυστηρές προδιαγραφές και παράγουν προϊόντα ιδιαίτερων απαιτήσεων.

Σχετικά με τη Bolton Medical

H Bolton Medical είναι θυγατρική εταιρεία της WerfenLife Company. Η WerfenLife παράγει και διανέμει σε παγκόσμιο επίπεδο διαγνωστικά και ιατροτεχνολογικά προϊόντα. Το όραμα της Bolton Medical είναι να αποτελέσει τον ηγέτη σε ενδοαυλικές θεραπείες που αφορούν τις παθήσεις της αορτής και των περιφερικών αγγείων. Αποστολή της εταιρείας είναι να βελτιώσει την ποιότητα και ασφάλεια της φροντίδας των ασθενών μέσω της ανάπτυξης, παραγωγής και διανομής καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊόντων.

Διαβάστε ακόμη:

Η Cana Laboratories στο TEDxAthens 2016

Σε διαδικασία εκσυγχρονισμού τα εργαστήρια CANA με απόφαση Ξανθού

Τα Εργαστήρια CANA υποστηρίζουν τους πρόσφυγες σε συνεργασία με τη ΜΚΟ «ΜΕΤΑδραση»