ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Salus Index 2016: Η επιχειρηματική αριστεία στον τομέα Υγεία-Φάρμακο-Ομορφιά

Ο εκδοτικός οργανισμός ACTIVE BUSINESS PUBLISHING διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά την ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας στον τομέα Υγεία-Φάρμακο-Ομορφιά.

Salus Index 2016: Η επιχειρηματική αριστεία στον τομέα Υγεία-Φάρμακο-Ομορφιά

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 5 μμ στο Grande Bretagne Athens Hotel. Στη διάρκειά της θα δοθούν οι διακρίσεις επιχειρηματικής αριστείας SALUS INDEX 2016, ενώ θα παρουσιαστούν τα αποκαλυπτικά συμπεράσματα έρευνας για την πορεία των σημαντικότερων παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του κλάδου.

Οι διακρίσεις θα βασιστούν σε αυστηρά αντικειμενικά κριτήρια και θα αφορούν τις επιχειρήσεις

Α) με τα υψηλότερα κέρδη,

Β) με τις περισσότερες προσλήψεις το διάστημα 2015-2016,

Γ) που υλοποίησαν τα σημαντικότερα επενδυτικά σχέδια το 2014-2016,

Δ) με τα σημαντικότερα ερευνητικά προγράμματα και καινοτομία.

Συγκεκριμένα, θα δοθούν οι διακρίσεις SALUS INDEX 2016 στις επιχειρήσεις των υποκλάδων:

- των εν Ελλάδι φαρμακοβιομηχανιών,

- των εισαγωγικών φαρμακευτικών επιχειρήσεων-θυγατρικών των πολυεθνικών οίκων,

- των φαρμακαποθηκών,

- των εταιρειών καλλυντικών,

- των επιστημονικών μηχανημάτων και ιατρικών ειδών,

- και των συμπληρωμάτων διατροφής.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα δοθεί στη δημοσιότητα ο φερώνυμος ετήσιος οδηγός.

Στον οδηγό, τον οποίο επιμελούνται οι δημοσιογράφοι Σπύρος Κτενάς, Νατάσσα Ν. Σπαγαδώρου και Γιώργος Σακκάς, θα περιλαμβάνονται: όλες οι εξελίξεις στον χώρο της υγείας, παρεμβάσεις εκπροσώπων της Πολιτείας και των σημαντικότερων εκπροσώπων του τομέα, κλαδικές αναλύσεις, διαγράμματα, πίνακες και οικονομικά αποτελέσματα των σημαντικότερων επιχειρήσεων του τομέα.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου της υγείας, πρόσωπα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου καθώς επίσης και εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Έτσι, η συγκεκριμένη εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας θα αποτελέσει ένα βήμα προβολής των θέσεων του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και της πολιτικής ηγεσίας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Από το βήμα της εκδήλωσης θα προβληθούν θέσεις σχετικές με την επενδυτική πολιτική των επιχειρήσεων φαρμάκων-καλλυντικών-συμπληρωμάτων διατροφής και τη στήριξη της απασχόλησης και της ελληνικής οικονομίας μεσούσης της κρίσης.

Ας σημειωθεί ότι ο εκδοτικός οργανισμός ACTIVE BUSINESS PUBLISHING διαθέτει τα παρακάτω ηλεκτρονικά και έντυπα κανάλια επικοινωνίας:

- Τη free press εφημερίδα New Times, η οποία παρουσιάζει θέματα για την υγεία, οικονομία, πολιτική, τουρισμό, πολιτισμό, διατροφή κ.α. και η οποία διανέμεται σε επιλεγμένα σημεία σε 30.000 αντίτυπα.

- Τον διαδικτυακό τόπο www.newtimes.gr, ο οποίος ενημερώνεται καθημερινά.

- Το newsletter, το οποίο αποστέλλεται κάθε εβδομάδα σε 32.000 στελέχη επιχειρήσεων.

- Τη διαδικτυακή τηλεόραση www.timetv.gr στην οποία –μεταξύ άλλων– φιλοξενούνται πάνω από 800 συνεντεύξεις εκπροσώπων επιχειρηματικών φορέων και εταιρειών από όλο το επιχειρηματικό φάσμα.

- Το αγγλόφωνο portal www.activegreece.gr, όπου παρουσιάζονται οι πιο εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις.

- Τον διαδικτυακό τόπο για την υγεία www.salus.gr, ο οποίος αποτελεί έναν δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων φαρμάκου, των φαρμακοποιών, των γιατρών, των μονάδων υγείας αλλά και των εμπλεκομένων στον τομέα της υγιεινής σώματος και της ομορφιάς.

- Τους επιχειρηματικούς οδηγούς a) Diamonds of the Greek Economy, β) «Υγεία-Φάρμακο-Ομορφιά» και γ) Active Greece. Οι οδηγοί αυτοί παρουσιάζονται σε αντίστοιχες εκδηλώσεις επιχειρηματικής αριστείας που πλέον έχουν καταξιωθεί στον επιχειρηματικό κόσμο.