ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Η Merck, ένας από τους κορυφαίους εργοδότες σε όλη την Ευρώπη για το 2018

Πιστοποίηση για τις εξαιρετικές παροχές στους εργαζόμενους από το ανεξάρτητο Ινστιτούτο “TopEmployers”, έλαβε η φαρμακευτική Merck, αναδεικνύοντας τη δέσμευσή της στην ανάπτυξη των ανθρώπων της.

Η Merck, ένας από τους κορυφαίους εργοδότες σε όλη την Ευρώπη για το 2018

«Κατά τη διάρκεια της ιστορίας των 350 ετών μας, η προσέλκυση των καλύτερων και πιο λαμπρών ταλέντων σε σημαντικές γεωγραφικές περιοχές όπως η Ευρώπη, αποτελεί θεμελιώδες κομμάτι του τι κάνουμε ως επιτυχημένη, παγκόσμια εταιρεία. Εάν κάποιος αναζητά μια καριέρα στο ερευνητικό εργαστήριο ή στον τομέα παραγωγής, οι ευκαιρίες στη Merck σε αυτή τη γεωγραφική περιοχή είναι απεριόριστες και αυτή η αναγνώριση επιβεβαιώνει τη δυναμική για τους ανθρώπους που θα ενταχθούν στον οργανισμό μας», δήλωσε η Αφροδίτη Σιώκου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Ελλάδας, Ισραήλ και Νοτιοανατολική Ευρώπης. «Είναι τιμή για εμάς αυτή η επίσημη πιστοποίηση και δεσμευόμαστε να ενδυναμώνουμε τους ταλαντούχους εργαζομένους μας να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό στην εργασία τους, καθώς επιδιώκουμε να προωθούμε περαιτέρω την αποστολή μας να δημιουργούμε λύσεις και τεχνολογίες που αναβαθμίζουν τη ζωή των ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο».

Η ετήσια διεθνής έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Top Employers αναγνωρίζει κορυφαίους εργοδότες παγκοσμίως: εκείνους που παρέχουν εξαιρετικές συνθήκες για τους εργαζόμενους, καλλιεργούν και αναπτύσσουν ταλέντα σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού και προσπαθούν συνεχώς να βελτιώνουν τις πρακτικές απασχόλησης. Η Merck είναι μία από τις επιλεγμένες εταιρείες που πέτυχε την αποκλειστική πιστοποίηση “Top Employers Europe 2018”. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση αφορά τις εξής χώρες της Ευρώπης: Βέλγιο, Τσεχική Δημοκρατία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Ολλανδία, Πολωνία, Τουρκία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Καίριας σημασίας για τη διαδικασία αναγνώρισης “Top Employers” είναι οι εταιρείες που συμμετέχουν να πληρούν το υψηλό επίπεδο που απαιτεί η έρευνα, προκειμένου να επιτευχθεί η πιστοποίηση. Μόνο εταιρείεςοι οποίες επιτυγχάνουν πιστοποίηση σε τουλάχιστον τέσσερις χώρες που ανήκουν στη γεωγραφική περιοχή δικαιούνται την ειδική αναγνώριση «Κορυφαίοι Εργοδότες Ευρώπης 2018».

Το Ινστιτούτο Top Employers εξέτασε διεξοδικά τις παροχές της Merck προς τους εργαζόμενους, με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:

  • Στρατηγική Ανάπτυξης Ταλέντων
  • Σχεδιασμός για το Aνθρώπινο Δυναμικό
  • Διαδικασία Πρόσληψης
  • Μάθηση & Ανάπτυξη
  • Διαχείριση της Aπόδοσης
  • Ανάπτυξη Ηγεσίας
  • Καριέρα & Διαχείριση Διαδοχής
  • Παροχές & Προνόμια
  • Κουλτούρα

Διαβάστε ακόμη:

Πράσινο φως από τον FDA, στη νέα πένα γονιμότητας της Merck



Καινοτομία στην Ογκολογία: Η Merck ανακοινώνει τους παραλήπτες των σημαντικών βραβείων

Merck: Επένδυση μαμούθ σε ερευνητικά προγράμματα για την Καινοτομία στη Γονιμότητα