ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Αδειάζει τον Άδωνι ο Βορίδης και διώχνει τον Δαραβίγκα από τον ΟΚΑΝΑ

Ο νέος υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης ανακάλεσε τον διορισμό του Γιάννη Δαραβίγκα στον ΟΚΑΝΑ, αδειάζοντας έτσι τον φίλο του και προκάτοχό του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος με απόφαση που είχε υπογράψει στις αρχές Ιουνίου διόριζε τον παλιό του φίλο από το ΛΑΟΣ στη θέση του αντιπροέδρου του ΟΚΑΝΑ.

Αδειάζει τον Άδωνι ο Βορίδης και διώχνει τον Δαραβίγκα από τον ΟΚΑΝΑ

Ο κ. Γεωργιάδης είχε υπογράψει την απόφαση για το νέο δ.σ. του ΟΚΑΝΑ στις 6 Ιουνίου, ως αρμόδιος για τις διοικήσεις των Νομικών Προσώπων του υπουργείου Υγείας, αν και την αρμόδιότητα του ΟΚΑΝΑ την είχε η υφυπουργός Ζέττα Μακρή.

Ο κ. Γ. Δαραβίγκας είναι ο γνωστός πανελίστας εκπομπών του Στέφανου Χίου, και είναι πρόεδρος της οργάνωσης «Πανελλήνιος Αντιναρκωτικός Αγώνας», ενός «μη κρατικού φορέα» για «την ενημέρωση, πληροφόρηση και πρόληψη».

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε, ο Μάκης Βορίδης, προχώρησε στην ανάκληση του διορισμού του κ. Γιάννη Δαραβίγκα από τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του ΟΚΑΝΑ.

Με την ίδια απόφαση του κ. Βορίδη, ο κ. Δαραβίγκας αντικαθίσταται από τον Αναπληρωτή Καθηγητή Ψυχιατρικής του ΑΠΘ Ιωάννη Διακογιάννη, με εξειδίκευση στις Τοξικοεξαρτήσεις.

Διαβάστε επίσης
Ο Άδωνις έκανε τον Δαραβίγκα αναπληρωτή πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ!