ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΙΣΑ: Υπέρ της ιδιωτικής υγείας με αξιόμαχο δημόσιο φορέα

Τα νοσοκομεία Ιπποκράτειο και Λαϊκό και το ιδιωτικό νοσηλευτήριο Ρέα, επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης και ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ. Μιχάλης Βλασταράκος εν όψει και των εκλογών για την ανάδειξη νέων οργάνων στον ΙΣΑ στις 12 και 13 Οκτωβρίου.

ΙΣΑ: Υπέρ της ιδιωτικής υγείας με αξιόμαχο δημόσιο φορέα

Οι επικεφαλής των δύο μεγαλύτερων ιατρικών συνδικαλιστικών φορέων της χώρας συζήτησαν με τους γιατρούς των νοσοκομείων για τα προβλήματα που υπάρχουν στον ιατρικό χώρο, μετά την οικονομική κρίση που έπληξε τη χώρας μας και υπογράμμισαν ότι στις εκλογές ψηφίζουμε εάν τα Νομικά Πρόσωπα του ΙΣΑ και του ΠΙΣ ήταν παρόντα στις μεγάλες αλλαγές και εάν λειτούργησαν στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών προδιαγραφών λειτουργίας των ιατρικών φορέων.

Ο κ. Πατούλης επισήμανε ότι «ο κάθε γιατρός έχει δυνατότητα με την ψήφο του και τη στήριξη της ιστορικής παράταξης του Αδέσμευτου Ιατρικού Μετώπου ΔΗΚΙ ΙΣΑ να έχει μία σοβαρή εκπροσώπηση στο σύλλογο, με γνώση, χωρίς λαϊκισμούς και με δυναμική παρέμβαση όπου χρειάζεται, ώστε το μέλλον της υγείας να έχει την υπογραφή του καθενός ξεχωριστά μέσα από ένα ενωτικό πλαίσιο».

«Είμαστε υπέρ της ιδιωτικής υγείας εφόσον λειτουργεί μέσα σε κανόνες και παράλληλα με ένα αξιόμαχο και αξιόπιστο δημόσιο τομέα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Πρόεδρος του ΠΙΣ κ. Μιχάλης Βλασταράκος απηύθυνε κάλεσμα στους γιατρούς να ψηφίσουν στις 12 και 13 Οκτωβρίου όλοι μαζί ενωμένοι ΔΗ.Κ.Ι. Ι.Σ.Α.