ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Νίκος Καρβούνης: Επιτέλους, η ελπίδα έρχεται στην υγεία και στην περίθαλψη

Πέρασαν 30 χρόνια από την ίδρυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας για να φτάσουμε στην σημερινή του κατάρρευση. Μια σταδιακή αποδόμηση η οποία κορυφώθηκε στα τελευταία δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης...

Νίκος Καρβούνης: Επιτέλους, η ελπίδα έρχεται στην υγεία και στην περίθαλψη

Αυτό αναφέρει ο κ. Νίκος Καρβούνης- Ογκολόγος-Παθολόγος, διευθυντής ΕΣΥ νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ, Υποψήφιος Βουλευτής Α' ΠΕΙΡΑΙΑ με τον ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

«Ως κλινικός ιατρός υπηρετώ σε δημόσια νοσοκομεία από την έναρξη του ΕΣΥ ερχόμενος σε καθημερινή επαφή με ασθενείς και πάντα με ενδιαφέρον για όλο το φάσμα της περίθαλψης.

Έτσι, σε κάθε ευκαιρία όλα αυτά τα χρόνια συμμετέχοντας σε σεμινάρια, αλλά κυρίως αρθρογραφώντας προσπαθούσα να καταθέσω τις απόψεις μου για θέματα όχι καθαρά ογκολογίας αλλά ευρύτερου κοινωνικού προβληματισμού. Ενδεικτικά έχω δημοσιεύσει 30 άρθρα στο περιοδικό "Journal of Balkan Union of Oncology" και πρόσφατα αρθρογραφώ στα "Νέα της Εταιρίας Ογκολόγων – Παθολόγων Ελλάδος (ΕΟΠΕ)"

Όμως αυτό ίσως δεν είναι αρκετό. Πιστεύω ότι τώρα μπορώ να κινηθώ και "χωρίς τα ακουστικά μου" και να βοηθήσω στην οργάνωση του χώρου της Υγείας. Η συμμετοχή μου στις εκλογές λοιπόν είναι μια ευκαιρία για συνεργατική δουλειά, ένας τρόπος να επηρεάσω τη λήψη αποφάσεων και μια ελπίδα να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Γιατί πράγματι, η ελπίδα έρχεται!».

Νίκος Καρβούνης- Ογκολόγος-Παθολόγος, διευθυντής ΕΣΥ νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ- Υποψήφιος Βουλευτής Α' ΠΕΙΡΑΙΑ με τον ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε ακόμη:

Γ. Δαγρές: Οι μνημονιακές πολιτικές για το φάρμακο και τη χώρα ήταν καταστροφικές σε βαθμό προδοσίας

SOS από την ΕΙΝΑΠ για ελλείψεις κλινών ΜΕΘ - δραματικό τοπίο για χρονίως πάσχοντες

Όχι άλλοι ανασφάλιστοι, όχι άλλοι πολίτες που μετακύλησαν την νοσηλεία τους στην εφορία