ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών στο νοσοκομείο Χανίων

Προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού καθώς και μεταφορά νοσηλευτών προβλέπει το υπουργείο Υγείας για το νοσοκομείο Χανίων εντός του 2013.
Προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών στο νοσοκομείο Χανίων

Προσλήψεις ιατρικού καινοσηλευτικού προσωπικού καθώς και μεταφορά νοσηλευτών προβλέπει το υπουργείο Υγείαςγια το νοσοκομείο Χανίων εντός του 2013.









Αυτό επεσήμανε ο υπουργός Υγείαςκ. 'Aδωνις Γεωργιάδης πριν από λίγο, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο ΆγιοςΓεώργιος» , κατά της διάρκεια της οποίας συναντήθηκε με τον διοικητή τουΝοσοκομείου, καθώς και εκπροσώπους του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Ουπουργός χαρακτήρισε το νοσοκομείο Χανίων «από τακαλύτερα της χώρας και συνεχάρη τον διοικητή του Νοσοκομείου καθώς και όλο τοπροσωπικό, γιατί πραγματικά σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες έχουν πετύχει ναέχουν μεγάλη εξοικονόμηση δαπανών, πράγμα που χρειάζεται η πατρίδα μας, χωρίς ωστόσοέκπτωση στις παρεχόμενες υπηρεσίες».








Ειδικότερα, για τις ανάγκες σε ιατρικό καινοσηλευτικό προσωπικό ο Υπουργός Υγείας υπογράμμισε:



«Βρισκόμαστε σε επαφή με τον κ. Διοικητή γιαόσους ζητούν, 17 στο σύνολο, δηλαδή ποιοι έχουν προτεραιότητα και αυτούς τουςπρώτους –περίπου 10- ελπίζω να τους έχουμε φέρει έως το τέλος του χρόνου. Ήδη στείλαμεέναν».








Από την πλευρά του ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Δουλγεράκης δήλωσε :



«Θέσαμε ταπροβλήματα του νοσοκομείου, έγινε πραγματικά μια διεξοδικότατη συζήτηση πάνω σεαυτά και ο κ. Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει τη στήριξη και τη βοήθειάτου σε ένα νοσοκομείο που πραγματικάπαράγει και στηρίζει έναν ολόκληρο νομό και όχι μόνο. Ήδη, θαήθελα να τον ευχαριστήσω, γιατί έγινε πριν από μερικές ημέρες η πρώτη πρόσληψηαπό τις παλαιές προκηρύξεις του 2010, ενός χειρουργού γιατρού, και μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων, όπως ο ίδιοςανέφερε, θα μπορέσουμε μέχρι το τέλος του 2013 να έχουμε ακόμα αρκετούς απόαυτούς τους γιατρούς αλλά και νοσηλευτικό προσωπικό από αυτό που θα προκηρυχθείκαι από την κινητικότητα που πιθανόν να υπάρξει σε άλλα μέρη και σε άλλουςοργανισμούς».