ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Άδωνις: Τα μνημόνια δεν είναι αεροπλάνα, είναι αλεξίπτωτα

«Τα μνημόνια δεν είναι αεροπλάνα που μας ανεβάζουν, είναι αλεξίπτωτα για ναμειωθεί η ένταση της πτώσης», δήλωσε ο  υπουργόςΥγείας Άδωνις Γεωργιάδης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο ΕπαγγελματικόΕπιμελητήριο,
Άδωνις: Τα μνημόνια δεν είναι αεροπλάνα, είναι αλεξίπτωτα

«Τα μνημόνια δεν είναι αεροπλάνα που μας ανεβάζουν, είναι αλεξίπτωτα για ναμειωθεί η ένταση της πτώσης», δήλωσε ο υπουργόςΥγείας Άδωνις Γεωργιάδης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο ΕπαγγελματικόΕπιμελητήριο, στη διάρκεια της οποίας ανακοίνωσε ότι μελετάται η επιστροφή τωννοσηλίων στους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ που θα καταβάλλουν τις καθυστερούμενεςοφειλές τους.

Ο κ. Α. Γεωργιάδης επανέλαβε ότι οι συγχωνεύσεις νοσοκομείων ήταναπαραίτητες γιατί πολλές ήταν περιττές και είχαν μεγάλο κόστος σημειώνοντας ότιη Ελλάδα είναι η χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό κενών κρεβατιών στα νοσοκομείατο οποίο φτάνει στο 35%.

Τέλος, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδηςεκτίμησε ότι 2014 θα είναι μια καλή χρονιά και υπογράμμισε ότι τα κονδύλια πουδόθηκαν στις τράπεζες για ανακεφαλαιοποίηση ήταν για κάλυψη κεφαλαιακής επάρκειαςκαι όχι για να υπάρξει ρευστότητα στην αγορά.