ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Πώς πιάστηκε ο συνδικαλιστής του "Σωτηρία" με φακελάκι 50.000 ευρώ

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, το πρωί τηςΔευτέρας, ο συνδικαλιστής του νοσοκομείου Σωτηρία, που ζήτησε από τη διοικήτριατου
Πώς πιάστηκε ο συνδικαλιστής του "Σωτηρία" με φακελάκι 50.000 ευρώ

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, τοπρωί της Δευτέρας, συνδικαλιστής του "Σωτηρία", που ζήτησε από τηδιοικήτρια του νοσοκομείου, Μαρία Καρρά, 50.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την κα. Καρρά, ο συνδικαλιστής, εδώ και μέρες,ζητούσε τα χρήματα, προκειμένου να μην προκηρυχθεί απεργία στο νοσοκομείο, ωςαντίδραση του προσωπικού στη σχεδιαζόμενη παραχώρηση οικοπέδου του"Σωτηρία" στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών.

Η διοικήτρια του νοσοκομείου, όπως περιγράφει η ίδια στοonmed.gr, ενημέρωσε αμέσως τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, και εκείνος μετη σειρά του τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, προκειμένου να στηθείεπιχείρηση σύλληψης του συνδικαλιστή, την ώρα του χρηματισμού.

Σήμερα το πρωί, μετά από οργανωμένη επιχείρηση τηςΑστυνομίας, συνελήφθη ο συνδικαλιστής, την ώρα που λάμβανε από την κα. Καρρά ταπροσημειωμένα χαρτονομίσματα, με τις κατηγορίες του εκβιασμού και του χρηματισμού.

Αμέσως μετά τη σύλληψη, οδηγήθηκε στη Γενική ΑστυνομικήΔιεύθυνση Αθηνών, όπου και ανακρίνεται.

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, παραχώρησε στις 18.00συνέντευξη Τύπου σχετικά με το θέμα.


Διαβάστε επίσης:

Σύλληψη συνδικαλιστή στο Σωτηρία για χρηματισμό