ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Στον Εισαγγελέα ο συνδικαλιστής για το φακελλάκι των 50.000 ευρώ

Στον Εισαγγελέα  βρίσκεται ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένωνστο Σωτηρία, μετά τη χθεσινή επ’ αυτοφόρω σύλληψή του για χρηματισμό.
Στον Εισαγγελέα ο συνδικαλιστής για το φακελλάκι των 50.000 ευρώ

Στον Εισαγγελέα βρίσκεται ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένωνστο Σωτηρία, μετά τη χθεσινή επ’ αυτοφόρω σύλληψή του για χρηματισμό.

Οσυνδικαλιστής, ο οποίος δουλεύει στην υπηρεσία φύλαξης του νοσοκομείου,κατηγορείται για εκβίαση, παράνομη οπλοκατοχή και αντίσταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο συνδιακλιστής συνελήφθη τη Δευτέρα τοπρωί, έξω από το σπίτι της Διοικήτριας του νοσοκομείου Σωτηρία κας. ΜαρίαςΚαρρά, όπου είχε πάει προκειμένου να του δωσει 50.000 ευρώ για να μηνπροχωρήσει σε κινητοποιήσεις εν όψει της συμφωνίας για την παραχώρηση οικοπέδουτου Σωτηρίου στο ϊδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών και την ανάπτυξη προγράμματοςμελετών συνολικού προυπολογισμού 4 εκατ. ευρώ.

Ο πρόεδρος του Σωματείου συνελήφθη αμέσως μόλις έφυγε από τοσπίτη της κας. Μ. Καρρά καθώς είχε πάνω του τα προσημειωμένα χρήματα. Ο ίδιος αντιστάθηκεέντονα μόλις είδε τους αστυνομικούς, ενώ στους ελέγχους που έγιναν στο σπίτιτου, βρέθηκε ένα πιστόλι, μια καραμπίνα και ένα γκλομπ.

Εντυπωσιακό πάντως, είναι το γεγονός, ότι καμμίασυνδικαλιστική οργάνωση δεν έχει πάρει θέση μέχρι στιγμής για το ζήτημα αυτόπου έχει προκύψει. Ο πρόεδρος των εργαζομένων του Σωτηρία είχε εκλεγεί με την ΠΑΣΚΕ αλλά όπωςδήλωσε χθες ο υπουργός Υγείας, είε διαχωρίσει τη θέση του από το ΠΑΣΟΚ και απότα μνημόνια, και είχε στραφεί σε πιο αριστερές αναζητήσεις