ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Από Δευτέρα οι μετακινήσεις των εργαζομένων της διαθεσιμότητας

Από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινούν οι μετακινήσεις των εργαζομένων των νοσοκομείων που είναι σε καθεστώς κινητικότητας, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης
Από Δευτέρα οι μετακινήσεις των εργαζομένων της διαθεσιμότητας

Από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινούν οι μετακινήσεις των 1618 εργαζομένων των νοσοκομείων που είναι σε καθεστώς κινητικότητας, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικής επίσκεψής του στο νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα.

Η επίσκεψη του υπουργού διήρκησε περίπου μία ώρα και ο κ. Α. Γεωργιάδης ανακοίνωσε την ολοκλήρωση των διαδικασιών σχετικά με την κινητικότητα, σημειώνοντας ότι από την ερχόμενη εβδομάδα, οι εργαζόμενοι θα τοποθετηθούν στις θέσεις που έχουν επιλέξει.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, υπήρξε μία λεκτική ένταση ανάμεσα στον υπουργό και λίγους εργαζόμενους του νοσοκομείου, με βασικό αντικείμενο την αλλαγή χρήσης του συγκεκριμένου νοσοκομείου.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτυρήθηκαν στον υπουργό ότι το νοσοκομείο είναι επί της ουσίας κλειστό, όπως και τα υπόλοιπα νοσοκομεία που αλλάζουν χρήση στην Αττική.

Ο κ. Α. Γεωργιάδης απάντησε ότι από τη Δευτέρα το νοσοκομείο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του σε νέα βάση, με τη λειτουργία εξωτερικών ιατρείων όλων των ειδικοτήτων.