ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Κλινικές: σήμερα πληρώνονται και συνεχίζουν τις επισχέσεις

Συνεχίζουν απτόητοι, το μέτρο της επίσχεσης των υπηρεσιών προς τον ΕΟΠΥΥ οι Ιδιωτικές Κλινικές, παρά τις βολές τόσο του υφυπουργού Υγείας κ. Αντώνη Μπέζα χθες το βράδυ στη Bουλή, όσο και του ίδιου του υπουργού κ. Αδωνι Γεωργιάδη πριν από δύο ημέρες, στέλνοντας μήνυμα ότι δεν θα σταματήσουν, παρά μόνο εάν τακτοποιηθούν όλες οι οφειλές, παλαιές και νέες.

Κλινικές: σήμερα πληρώνονται και συνεχίζουν τις επισχέσεις

Συνεχίζουν απτόητοι, το μέτρο της επίσχεσης των υπηρεσιών προς τον ΕΟΠΥΥ οι Ιδιωτικές Κλινικές, παρά τις βολές τόσο του υφυπουργού Υγείας κ. Αντώνη Μπέζα χθες το βράδυ στην βουλή, όσο και του ίδιου του υπουργού κ. Αδωνι Γεωργιάδη πριν από δύο ημέρες, στέλνοντας μήνυμα ότι δεν θα σταματήσουν, παρά μόνο εάν τακτοποιηθούν όλες οι οφειλές παλαιές και νέες.

Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Κλινικές αναμένεται να πληρωθούν για τον μήνα Μάρτιο, ωστόσο όπως τονίζουν εκπρόσωποι του κλάδου, η πληρωμή αυτή, δεν φαίνεται ικανή να σταματήσει την πορεία των κινητοποιήσεων που έχουν ξεκινήσει. Θέλουμε να αντιμετωπιστούυμε δίκαια και ισότιμμα όπως όλοι οι υπόλοιποι πάροχοι, σημειώνουν οι εκπρόσωποι του κλάδου, τονίζοντας ότι οι τελευταίοι, έχουν πληρωθεί από τον ΕΟΠΥΥ μέχρι και τον μήνα Ιούλιο του 2013.

Εν τω μεταξύ, οι εκπρόσωποι των Ιδιωτικών Κλιννκών θα καθορίσουν την περαιτέρω πορεία τους στο τέλος της εβδομάδας, ενώ από την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου ξεκινούν επισχέσεις και τα Διαγνωστικά.