ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Εντολή Αδωνι να ερευνηθούν οι πάντες στο σκάνδαλο Johnson

Την πρόθεσή του να διερευνηθούν όλοι οιεμπλεκόμενοι με το σκάνδαλο της Johnson, που αφορούσε σεορθοπεδικά υλικά, έδωσε ο υπουργός Υγείας κ.  Αδωνις Γεωργιάδης.
Εντολή Αδωνι να ερευνηθούν οι πάντες στο σκάνδαλο Johnson

Την πρόθεσή του να διερευνηθούν όλοι οιεμπλεκόμενοι με το σκάνδαλο της Johnson, που αφορούσε σεορθοπεδικά υλικά, έδωσε ο υπουργός Υγείας κ. Αδωνις Γεωργιάδης.

Μάλιστα σχετικά με το γεγονός ότι έχουν μπειστο στόχαστρο της έρευνας και στελέχη του υπουργείου Υγείας, ο υπουργός, ήτανκατηγορηματικός:

«Δεν υπάρχει θέμα στελέχους. Αδελφός μου ναείναι, όποιος και να είναι, πρέπει να λογοδοτήσει. Όταν ήρθα εδώ και ανακάλυψαότι είχε κάπως πάρει μακρά διάρκεια το θέμα αυτό, είχα δώσει εντολή και στο ΣΕΥΥΠνα ανοίξει ξανά το φάκελο και να το διερευνήσει. Είχα ζητήσει και από το ΣΔΟΕσε συνάντησή μου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες. Χαίρομαι που προχωράει ηδιαδικασία. Εδώ μιλάμε για χρήματα του ελληνικού λαού και πρέπει να τα πάρειπίσω ο ελληνικός λαός».

Οσον αφορά στο στάδιο στοοποίο βρίσκεται ηδιερεύνηση της υπόθεσης, ο υπουργός απάντησε λέγοντας ότι «Γνωρίζω ότι αυτό που είχεχθες η εφημερίδα «Το Έθνος» είναι αληθές».

«Απόεμένα δεν έχει ζητηθεί τέτοια ενημέρωση μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν ζητηθούνενημερώσεις, όλη η υπηρεσία στη διάθεσή τους. Επαναλαμβάνω, εγώ θέλω ναερευνηθούν οι πάντες».