ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Αδωνις: Τα ιδιωτικά νοσοκομεία άδεια σε σχέση με τα δημόσια

Τα ιδιωτικάνοσοκομεία σήμερα, έχουν  χαμηλότερη πληρότητα, σε αντίθεση με τα δημόσια, υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας κ. Αδωνις Γεωργιάδης,μιλώντας χθες το βράδυ στην εκπομπή «Ανατροπή»
Αδωνις: Τα ιδιωτικά νοσοκομεία άδεια σε σχέση με τα δημόσια

Τα ιδιωτικάνοσοκομεία σήμερα, έχουν την χαμηλότερη πληρότητα, σε αντίθεση με τα δημόσια, υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας κ. Αδωνις Γεωργιάδης,μιλώντας χθες το βράδυ στην εκπομπή «Ανατροπή».

«Ποτέ δεν είπαότι το σύστημα δεν έχει προβλήματα», σημείωσε ο υπουργός απευθυνόμενος στους προέδρουςτων Εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία και στον Ευαγγελισμό αλλά και στονπρόεδρο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ. Μιχάλη Βλασταράκο, «αλλά θα ταλύσουμε με περισσότερη καλή διάθεση μεταξύ μας».

«Βεβαίως, εάνέχει κανείς να μας δώσει καμιά ιδέα πως θα βρούμε χρήματα, να μας το πει»,συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης.

Σε αιχμή τουπροέδρου των Εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) κ. Στ. Κουτσουμπέλη,για το Αττικόν ότι με έγγραφο ανεστάλεισαν τα χειρουργεία και ότι παρόμοιαπροβλήματα αντιμετωπίζουν άλλα 100 νοσοκομεία της χώρας, ο υπουργός απάντησε πως«βρήκαμε χρήματα 500.000 ευρώ από κωδικόνοσοκομείου που δεν τα είχε χρησιμοποιήσει και λύθηκε το θέμα».