ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Γιουχάρισμα Άδωνι από τους γιατρούς του Πειραιά

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του ΟΛΠ, ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η έκτακτη συνάντηση των ιατρών μελών του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, με αφορμή τα όσα δραματικά συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο χώρο της υγείας.
Γιουχάρισμα Άδωνι από τους γιατρούς του Πειραιά

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του ΟΛΠ, ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώραη έκτακτη συνάντηση των ιατρών μελών του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, με αφορμήτα όσα δραματικά συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο χώρο της υγείας.

Η Πρόεδρος του ΙΣΠ Βαρβάρα Ανεμοδουρά ανέδειξε για ακόμη μιαφορά τα προβλήματα που ήδη αντιμετωπίζουν οι ιατροί και οι ασθενείς από τιςπροκλητικές μεθοδεύσεις του υπουργείου υγείας, καταχειροκροτούμενη από τουςεκατοντάδες ιατρούς που έδωσαν το παρών στη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ.

Ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης τόλμησε να προσέλθει στοχώρο, εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών, οι οποίες συνεχίστηκαν μέχρι την έξοδό τουαπό το χώρο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα γνωστού ιατρού του Πειραιά: «ΟΥπουργός εξακολουθεί να προκαλεί και μάλιστα επιδεικτικά! Αυτή τη φορά δε θατου περάσει. Εδώ παίζονται ανθρώπινες ζωές!»



πηγή: piraeuspress.gr



Διαβαστε επίσης:

Με υπογραφή Αδωνι η ταφόπλακα και στα εμβόλια

Έντονη φημολογία για «δώρα» εκατομμυρίων σε Έλληνες αξιωματούχους

Ο Άδωνις δίνει σε ιδιώτες τα κέντρα υγείας με ύποπτες διαδικασίες

Ανεμοδουρά: Γιατί καταγγέλω τον Αδωνι