ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Κινητικότητα στα Ψυχιατρεία: Τέλος εβδομάδας οι αποφάσεις

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή το πολύ στις αρχές Δεκεμβρίου θαέχουν ληφθεί οι τελικές αποφάσεις για την κινητικότητα των εργαζομένων σταΨυχιατρεία
Κινητικότητα στα Ψυχιατρεία: Τέλος εβδομάδας οι αποφάσεις

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή το πολύ στις αρχές Δεκεμβρίου θαέχουν ληφθεί οι τελικές αποφάσεις για την κινητικότητα των εργαζομένων σταΨυχιατρεία και συγκεκριμένα του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (ΨΝΑ - "Δαφνί"), τουΨυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής "Δρομοκαϊτειο" και του Ψυχιατρικού ΝοσοκομείουΘεσσαλονίκης (ΨΝΘ).

Όπως δήλωσε το πρωί της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου η υφυπουργός ΥγείαςΖέττα Μακρή στα μέλη των Δ.Σ. των σωματείων των εργαζομένων στα τρία ψυχιατρείατης χώρας, οι τελικές αποφάσεις θα έχουν ληφθεί το πιθανότερο έως την Παρασκευή,σχετικά με τους άξονες και το περιεχόμενο των συγκεκριμένων μέτρων για τηνκινητικότητα - διαθεσιμότητα εργαζομένων των τριών ψυχιατρείων.

Το συντονιστικό όργανο των εργαζομένων συνεδριάζει το μεσημέριπροκειμένου να υπάρξει κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους, οι οποίες έχουν ήδηξεκινήσει από την Κυριακή με συγκέντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τα νοσοκομεία ,συμβολικό κλείσιμο της πύλης του Δρομοκαίτειου και συγκέντρωση έξω από τουπουργείο Υγείας.