ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Αδιάβαστος ο Άδωνις, δεν έχει παραιτηθεί η Μαλλιώρη! Την εκδιώχνει

Αδιάβαστοςπιάστηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Ενώ δηλώνει σε δημοσιογράφους ότισκέπτεται να κάνει αποδεκτή την παραίτηση της προέδρου του ΟΚΑΝΑ ΜένηςΜαλλιώρη
Αδιάβαστος ο Άδωνις, δεν έχει παραιτηθεί η  Μαλλιώρη! Την εκδιώχνει

Αδιάβαστοςπιάστηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Ενώ δηλώνει σε δημοσιογράφους ότισκέπτεται να κάνει αποδεκτή την παραίτηση της προέδρου του ΟΚΑΝΑ ΜένηςΜαλλιώρη, η κα. Μαλλιώρη δεν έχει υποβάλλει καμία παραίτηση μετά τηνεπανατοποθέτησή της στη διοίκηση του ΟΚΑΝΑ από τις 25 Νοεμβρίου 2013 πουδημοσιεύθηκε το φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης.

Ηκα. Μαλλιώρη είχε υποβάλει την παραίτησή της στον υπουργό Υγείας στις 4Νοεμβρίου 2013 με αφορμή τις κατηγορίες της υφυπουργού Υγείας Ζέττας Μακρή. Οκ. Α. Γεωργιάδης δεν είχε κάνει τότε δεκτή την παραίτησή της και η κα. Μαλλιώρηόχι μόνο παρέμεινε κανονικά στη θέση της, αλλά μετά από πρόταση του ίδιου τουυπουργού Υγείας προς την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής διορίστηκεκαι πάλι στην ίδια θέση. Το ΦΕΚ με την τοποθέτηση της κας. Μαλλιώρηδημοσιεύθηκε στις 25 Νοεμβρίου, οπότε δεν ισχύει καμία προηγούμενη παραίτηση.

Ηκα. Μένη Μαλλιώρη πάντως, δεν είναι διατεθειμένη να υποβάλει τώρα την παραίτησήτης και δηλώνει ότι ο υπουργός Υγείας μπορεί αν θέλει να την αντικαταστήσει ήνα την καταργήσει από πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ.

Οδιάλογος υπουργού Υγείας με δημοσιογράφους σχετικά με την υπόθεση του ΟΚΑΝΑ καιτην παραίτηση της κας. Μένης Μαλλιώρη έχει ως εξής:

ΕρώτησηΔημοσιογράφου: Τελικά η κ. Μαλλιώρη, κ. Υπουργέ, έχει παραιτηθεί; Τιγίνεται;

«Ηκ. Μαλλιώρη είχε κάνει μια παραίτηση πριν από μερικές εβδομάδες, την οποία τότεδεν είχα κάνει αποδεκτή. Κατόπιν των τελευταίων γεγονότων, σκοπεύω να την κάνωαποδεκτή».

ΕρώτησηΔημοσιογράφου: Και το σκάνδαλο, γράφουν σήμερα τα έντυπα ότι βάσει της έκθεσης του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης,υπήρχε από το 2011; Και παρέμεινε εκείνη ωστόσο πρόεδρος, από το 2010 μέχρισήμερα.

«Δενθα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες. Η κ. Ζέττα Μακρή που χειρίζεται το θέμα έχειτην πλήρη εμπιστοσύνη μου και τα αρμόδια όργανα θα ασχοληθούν με όλα αυτά».


Διαβάστεεπίσης

Άδωνις: Σκέπτομαι να κάνω αποδεκτή την παραίτηση της Μαλλιώρη

Μ. Μαλλιώρη: Τα χρήματα έχουν πάει για μισθοδοσία προσωπικού

Εισαγγελέας, ΣΔΟΕ και ελεγκτές Υγείας στον ΟΚΑΝΑ