ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Ράμπο στα νοσοκομεία ακόμη και την Πρωτοχρονιά

Επιθεώρησηστα νοσοκομεία από Ράμπο ακόμη και την Πρωτοχρονιά,  εξήγγειλε ο υπουργός Υγείας κ. Αδωνις Γεωργιάδης,μιλώντας σήμερα κατά την πρώτη συνάντηση που είχε με τους νέους διοικητές των νοσοκομείων
Ράμπο στα νοσοκομεία ακόμη και την Πρωτοχρονιά

Επιθεώρησηστα νοσοκομεία από Ράμπο ακόμη και την Πρωτοχρονιά, εξήγγειλε ο υπουργός Υγείας κ. Αδωνις Γεωργιάδης,μιλώντας σήμερα κατά την πρώτη συνάντηση που είχε με τους νέους διοικητές των νοσοκομείων στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας.

Οιέλεγχοι του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας θα πραγματοποιούνται ανελλιπώς, τόνισε οκ. Γεωργιάδης και δεν θα σταματήσουν ούτε την Πρωτοχρονιά, είπε, καθώς δεν έχουμετην δυνατότητα να εξοκείλει το καράβι.

Ζήτησε από τους διοικητές να βρίσκονταιδιαρκώς στις επάλξεις και για τον λόγο αυτό θα αξιολογούνται διαρκώς. Όμως ημέτρηση των στόχων στα νοσοκομεία, δεν θα αφορά μόνο την οικονομική καιλειτουργική διάσταση, αλλά και την ποιοτική, καθώς, σύμφωνα με τον υπουργό,μεγάλο μέρος της αξιολόγησης θα περιλαμβάνει την εξυπηρέτηση των ασθενών μεαπόλυτο σεβασμό στα χρήματά τους. « Δεν μπορούμε να σπαταλήσουμε ούτε ένα ευρώ απότους ασθενείς, είναι ανήθικο, διότι αυτό το ευρώ, φεύγει από τις συντάξεις»είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Διαβάστε ακόμη:

Αδωνις σε διοικητές: προσοχή σε πληρωμές και διαγωνισμούς

Άδωνις: Θα βγάζουμε τα καλύτερα και χειρότερα νοσοκομεία του μή




Άδωνις προς διοικητές νοσοκομείων: Κόψτε κι άλλο από το ΕΣΥ



Η κινητικότητα στο ΕΣΥ ξεκινά με 900 άτομα, πλην οδηγών



Διάλογος με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ εν μέσω διαθεσιμότητας