ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Τα γιαούρτια σε Άδωνι και Τομπούλογλου

Η είδηση για τη σύλληψη του Χάρη Τομπούλογλου για απόπειρα εκβίασης και παθητική δωροδοκία παραμονή Χριστουγέννων έκανε έξαλλο τον υπουργό Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη.
Τα γιαούρτια σε Άδωνι και Τομπούλογλου

Η είδηση για τη σύλληψη του Χάρη Τομπούλογλου για απόπειραεκβίασης και παθητική δωροδοκία παραμονή Χριστουγέννων έκανε έξαλλο τον υπουργόΥγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Άμεσα έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι η τοποθέτησή του στηδιοίκηση του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» δεν είναι ευθύνη τουυπουργείου και ζήτησε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος του νοσοκομείουνα τον παύσει από τα καθήκοντά του.

Ο πονοκέφαλος, όμως για τον κ. Γεωργιάδη παρέμεινε, εξαιτίαςτης στενής φιλικής σχέσης των δύο ανδρών. Μια τέτοια κοινωνική επαφή έγινεαφορμή τον Απρίλιο του 2012, για να δεχτεί ο κ. Γεωργιάδης και ο κ.Τομπούλογλου επίθεση με γιαούρτια σε ζαχαροπλαστείο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σε αυτή την περιοχή, ο κ. Τομπούλογλου δραστηριοποιούντανπολιτικά και όπως φαίνεται είχε προσκαλέσει για καφέ τον κ. Γεωργιάδη και τησύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου. Η φιλική συνάντηση είχε απρόοπτο τέλος...



Δείτε το βίντεο στο newsbomb.gr