ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

“Δε θα ζητάμε απόδειξη” δηλώνουν οι γιατροί για το χαράτσι

Την πρόθεσή τους να μην ζητούν απόδειξη από τους ασθενείς για το αν έχουν πληρώσει το χαράτσι των 25 ευρώ, εκδηλώνουν σταδιακά οι νοσοκομειακοί γιατροί, σε μία αυθόρμητη συμπαράσταση προς τους ασθενείς που έχουν ανάγκη το δημόσιο δωρεάν σύστημα υγείας.
“Δε θα ζητάμε απόδειξη” δηλώνουν οι γιατροί για το χαράτσι

Την πρόθεσή τους να μην ζητούν απόδειξη από τους ασθενείςγια το αν έχουν πληρώσει το χαράτσι των 25 ευρώ, εκδηλώνουν σταδιακά οινοσοκομειακοί γιατροί, σε μία αυθόρμητη συμπαράσταση προς τους ασθενείς πουέχουν ανάγκη το δημόσιο δωρεάν σύστημα υγείας.

Ήδη, ο γραμματέας της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών ΑχαίαςΤάσος Γιακουμής, μιλώντας σε τοπικά ραδιόφωνα δήλωσε ότι: “Εμείς θα συνεχίζουμε να εξετάζουμε τυς ασθενείς χωρίς ναζητάμε αποδείξεις για το αν έχουν ή όχι καταβάλει το ποσό των 25 ευρώ”.


Μέτωπο κατά του 25ευρου στο ΠΑΓΝΗ

Να μην πληρώνουν το χαράτσι των 25 ευρώ που επέβαλε τουπουργείο Υγείας από την Πρωτοχρονιά, καλεί τους ασθενείς το σωματείοεργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

“Καθολική ανυπακοή στην πληρωμή χαρατσιών στην υγεία”,αναφέρει σε ανακοίνωσή του στους χώρους του νοσοκομείου, ενώ σημειώνει πωςπαίρνει πρωτοβουλία για τη συγκρότηση μετώπου στο χώρο της υγείας, με στόχο τηνυπεράσπιση της δημόσιας δωρεάν υγείας.



Διαβάστε επίσης



Άδωνις: Κοινωνικά δίκαιο το «χαράτσι» των 25 ευρώ (βιντεο)


ΑΝΕΛ: Τροπολογία για την κατάργηση του εισιτηρίου των 25 ευρώ


Οργή πολιτών για το «χαράτσι» των 25 ευρώ: Ας τα πληρώσει ο Άδωνις


ΠΑΣΟΚ: Να τα βρει στα χαμένα «Ζάππεια» τα ισοδύναμα ο Γεωργιάδης!


ΣΥΡΙΖΑ:Να τα βρουν από τους μιζαδόρους τους τα λεφτά όχι από ασθενείς