ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Υπόθεση Τομπούλογλου: θα απομακρυνθεί κύριε υπουργέ;

Την υπόθεση Τομπούλογλου επαναφέρει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κυρία Χρυσοβελώνη,  ρωτώντας τον υπουργό Υγείας αν πρόκειται να τον απομακρύνει από ισόβιο μέλος του Δ.Σ. του «Αγλαΐα Κυριακού»
Υπόθεση Τομπούλογλου: θα απομακρυνθεί κύριε υπουργέ;

Την υπόθεση Τομπούλογλου επαναφέρει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κυρία Χρυσοβελώνη, ρωτώντας τον υπουργό Υγείας αν πρόκειται να τον απομακρύνει από ισόβιο μέλος του Δ.Σ. του «Αγλαΐα Κυριακού».

Αναλυτικά η ερώτηση έχει ως εξής:

Αν και έχουν περάσει σχεδόν 20 μέρες από την σύλληψη -για εκβίαση επιχειρηματία- του επί χρόνια στελέχους της Ν.Δ Χάρη Τομπούλογλου, δεν έχει ακόμα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η υπουργική απόφαση απομάκρυνσης του! Σύμφωνα δε με διασταυρωμένες πληροφορίες δεν έχετε αποστείλει σε σχέση με το ως άνω θέμα απολύτως τίποτα προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο…

Όμως στις 27-12-13 μετά από συνάντηση του με το Δ.Σ του «Αγλαΐα Κυριακού» ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι «το Διοικητικό Συμβούλιο μου ζήτησε να επισπεύσω τη διαδικασία όσο μπορώ για την αντικατάσταση του (Χ. Τομπούλογλου) από ισόβιο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, πράγμα το οποίο προτίθεμαι να πράξω»!

Επειδή δεν το έχετε πράξει ακόμη, ερωτάσθε:

1. Πότε θα τροποποιήσετε την υπουργική απόφαση ΔΥ1δ/Γ.Π.88895 για τον ορισμό από τον υπουργό Υγείας του Χ. Τομπούλογλου ως Προέδρου Δ.Σ του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλ. Κυριακού»;
2. Θα απομακρύνετε τελικά τον Χ. Τομπούλογλου ή όχι;