ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Palmos Analysis: οι πολίτες καταδικάζουν την Μεταρρύθμιση Γεωργιάδη

Όχι μόνο οι πολίτες και τα κόμματα αλλά και οι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας στηλιτεύουν τις καταστροφικές πολιτικές του Άδωνι Γεωργιάδη στην υγεία.
Palmos Analysis: οι πολίτες καταδικάζουν την Μεταρρύθμιση Γεωργιάδη

Καταψηφίζουν την πολιτική του Άδωνι Γεωργιάδη οι πολίτες και μάλιστα στην συντριπτική τους πλειοψηφία, αλλά και οι ίδιοι οι ΝεοΔημοκράτες.

Πρόσφατη δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το Tvxs.gr είναι καταλυτική, καταδεικνύοντας το ράπισμα που δέχεται ο υπουργός Υγείας και οι καταστροφικές και μνημονιακές του πολιτικές. Μάλιστα το ygeianet.gr, η επίσημη ιστοσελίδα των νοσοκομειακών γιατρών, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά την δημοσκόπηση, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Τόσες ώρες καθημερινά στο γυαλί, τόσες τσιρίδες και ανασκολοπισμοί της πραγματικότητας και δεν έχει καταφέρει ούτε καν τους ψηφοφόρους της ΝΔ να πείσει ο Άδωνις Γεωργιάδης ότι η «μεταρρύθμιση» που κατασκευάζει θα κάνει την περίθαλψη καλύτερη».

Στη δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το Tvxs.gr το 58% των ερωτηθέντων δηλώνει πως με τις αλλαγές που προωθεί ο υπουργός Υγείας στην πρωτοβάθμια Υγεία η περίθαλψη θα γίνει χειρότερη, ενώ το αντίθετο πιστεύει μόλις το 26%. Το 13% απαντά πως «δεν έχει γνώμη». Αυτό το 13% θα αποκτήσει γνώμη, αναφέρουν οι νοσοκομειακοί γιατροί, μόλις βρεθεί – ευχόμαστε ως συνοδός- στα επείγοντα Νοσοκομείου.