ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Επίθεση Άδωνι σε ΣΥΡΙΖΑ: είστε το κόμμα της μιζέριας

Επιθετικός και ειρωνικός προς το κόμμα της Αντιπολίτευσης  ήταν ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα της μιζέριας
Επίθεση Άδωνι σε ΣΥΡΙΖΑ: είστε το κόμμα της μιζέριας

Επιθετικός και ειρωνικός προς το κόμμα της Αντιπολίτευσης για ακόμη μία φορά ήταν ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα της μιζέριας.


Σε εκπομπή του ΣΚΑΙ το μεσημέρι της Πέμπτης, στην οποία ήταν παρούσα μεταξύ άλλων ευρωβουλευτών και η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Ράνια Σβίγκου, ο κ. Γεωργιάδης της επιτέθηκε φραστικά, λέγοντας ότι δεν μπορείτε να χαρείτε με την πρόοδο της χώρας και με το γεγονός ότι τα κατάφερε. Είστε το κόμμα της μιζέριας, και ακόμη και σήμερα δεν μας λέτε ένα μπράβο, συνέχισε ο υπουργός Υγείας, αναφερόμενος στο γεγονός ότι παρέστη νωρίτερα το νοσοκομείο Παπανικολάου στο οποίο εγκαινίασε το pet/ct scan για καρκινοπαθείς.


Η κυρία Σβίγκου από την πλευρά της τόνισε ότι από παντού, από γιατρούς νοσηλευτές και πολίτες, ακούγονται παράπονα για την διάλυση της δημόσιας υγείας και περίθαλψης, ενώ ο κ. Γεωργιάδης, παραδέχθηκε ότι το χειρότερο πρόβλημα στην υγεία σήμερα, είναι η έλλειψη προσωπικού.