ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Μ. Βλασταράκος για επισχέσεις: Ελπίζω σε λύση για το καλό όλων

Μ. Βλασταράκος για επισχέσεις: Ελπίζω σε λύση για το καλό όλων
"Οι γιατροί σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να ταλαιπωρούνται οι ασφαλισμένοι πολίτες, άλλα οδηγούνται σε τέτοιες κινήσεις, όπως η επίσχεση παροχής υπηρεσιών

"Οι γιατροί σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να ταλαιπωρούνται οι ασφαλισμένοι πολίτες, άλλα οδηγούνται σε τέτοιες κινήσεις, όπως η επίσχεση παροχής υπηρεσιών, εξαιτίας αποφάσεων της πολιτικής ηγεσίας. Σε κάθε περίπτωση, ελπίζω να εξευρεθεί άμεσα λύση για το καλό όλων, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΙΣ Μιχάλης Βλασταράκος μετά την έκτακτη συνάντηση που είχε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής με τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, και τον Υφυπουργό, κ. Αντώνη Μπέζα.

Στον Πρόεδρο του Π.Ι.Σ. ετέθησαν διορθωτικές προτάσεις, εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας, προκειμένου να προκύψουν λύσεις στα προβλήματα που έχουν προκληθεί μεταξύ των παρόχων υγείας εργαστηριακών και κλινικο - εργαστηριακών ιατρών, με την Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ.
 
Ο Πρόεδρος του Π.Ι.Σ. ανέφερε στην Πολιτική Ηγεσία ότι οι προτάσεις της θα μεταφερθούν σε όλους τους φορείς των εργαστηριακών ιατρών, των κλινικο - εργαστηριακών ιατρών και των διαγνωστικών κέντρων, προκειμένου στην νέα συνάντηση όλων των εκπροσώπων των φορέων με την πολιτική ηγεσία, την ερχόμενη Δευτέρα 12 Μαΐου, να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.


Διαβάστε επίσης


Προεκλογικές υποσχέσεις Άδωνι στο παρά 5΄για το clawback

Εμπλοκή στην υγεία - σε επισχέσεις και οι Κλινικές