ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Ο Βλασταράκος απαίτησε να μην είναι παρούσα η Ανεμοδουρά στην συνάντηση

Νέα εμπλοκή στις σχέσεις μεταξύ προέδρου ΠΙΣ κ. Μιχάλη Βλασταράκου και προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κυρίας Βαρβάρας Ανεμοδουρά, καθώς στην συνάντηση που βρίσκεται σε εξέλιξη με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας και την διοίκηση του ΕΟΠΥΥ για το θέμα των επισχέσεων των κλινικοεργαστηριακών γιατρών, ο πρώτος, ζήτησε να μην είναι παρούσα η κυρία Ανεμοδουρά.

Ο Βλασταράκος απαίτησε να μην είναι παρούσα η Ανεμοδουρά στην συνάντηση

Αποτέλεσμα της εξέλιξης αυτής, είναι η πρόεδρος του ΙΣΠ να βρίσκεται εκτός συνάντησης και ειδικότερα έξω από το υπουργείο Υγείας, όπως αναφέρει η ίδια στο onMed, μαζί με εκπροσώπους των Ιδιωτικών Κλινικών, με τους οποίους θα συναντηθεί στις 2.30 το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο υφυπουργός κ. Αντώνης Μπέζας και η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ. Να σημειωθεί ότι αύριο Τεετάρτη 14 Μαίου έχουν ανακοινώσει ότι ξεκινούν επισχέσεις και οι ιδιωτικές Κλινικές.

Η συνάντηση μεταξύ ΠΙΣ, ηγεσίας υπουργείου Υγείας και ΕΟΠΥΥ προκειμένου να βρεθεί λύση για το θέμα των επισχέσεων των κλινικοεργαστηριακών γιατρών που ξεκίνησαν χθες, βρίσκεται σε εξέλιξη.