ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Τριπλοθεσίτης δημόσιος υπάλληλος στην θέση του Χ. Τομπούλογλου στο "Παίδων"

Με υπογραφή του πρώην υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, κατέλαβε -σύμφωνα με δημοσίευμα της "Εφημερίδας των Συντακτών"- την θέση αντιπροέδρου του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών "Παν. Και Αγλαΐας Κυριακού", αντικαθιστώντας στο διοικητικό συμβούλιο τον Χάρη Τομπούλογλου, ο Αθανάσιος Μπίνης, ο οποίος είναι ταυτόχρονα υπάλληλος της ΥΠΑ και πρόεδρος της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων.

Τριπλοθεσίτης δημόσιος υπάλληλος στην θέση του Χ. Τομπούλογλου στο "Παίδων"

Στο σημερινό δημοσίευμα, αναφέρεται ότι ο Αθανάσιος Μπίνης έχει χρησιμοποιήσει τις σχέσεις του με υψηλόβαθμα πολιτικά πρόσωπα για να φτάσει σήμερα στο σημείο να κατέχει όχι μία, αλλά τρεις καλοπληρωτέες θέσεις δημοσίου υπαλλήλου.

Στις 28 Μαρτίου, με υπογραφή του Άδωνι Γεωργιάδη ο κ. Μπίνης τοποθετείται στο διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου Παίδων, στη θέση του Χάρη Τομπούλογλου, ο οποίος ως γνωστόν είχε συλληφθεί για χρηματισμό καια ντιμετωπίζει κατηγορίες για τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης και της παθητικής δωροδοκίας.

Στη συνέχεια μάλιστα, μέσα σε ενάμιση μήνα (15 Μαΐου) με νέα απόφασή του ο πρώην υπουργός Υγείας κ. Γεωργιάδης χρίζει τον κ. Μπίνη αντιπρόεδρο του ίδιου νοσοκομείου!

Πηγή: εφημερίδα "Εφημερίδα Των Συντακτών"

Διαβάστε επίσης:

Εξώδικο στο "Αγλαΐα Κυριακού" από την εταιρεία που αποκάλυψε την μίζα του Χ. Τομπούλογλου

Η Μαριόγκα Φραγκάκη και πάλι πρόεδρος στο Νοσ. Παίδων Αγλ. Κυριακού, στη θέση του Χ. Τομπούλογλου

Παιχνίδια «ημετέρων» με φόντο το Yπουργείο Υγείας;