ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Με διετή θητεία το νέο ΔΣ του ΕΚΑΒ

Διετή θητεία, θα έχει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) το οποίο ορίστηκε με απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας.

Με διετή θητεία το νέο ΔΣ του ΕΚΑΒ

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση, πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος και αντιπρόεδροι οι Βασ. Νιάκας και Μιλτιάδης Μυλωνάς, ο οποίος τοποθετείται με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

Αναλυτικά, το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τους:

- Καρακατσιανόπουλος Κωνσταντίνος του Γεωργίου, Μηχανολόγος Μηχανικός, με αναπληρωτή του τον Κυριαζή Θανάση του Ιωάννη, Ιατρό Αναισθησιολόγο.

- Μυλωνάς Μιλτιάδης του Γεωργίου, Πτυχιούχος ΤΕ Διοίκησης Επιχειρήσεων, με αναπληρωτή του τον Χριστακάκη Σταύρο του Χρήστου, Δικηγόρο.

- Νιάκας Βασίλειος του Ευθυμίου, Ιατρό Χειρούργο, με αναπληρωτή του τον Μπουγκά Αλέξανδρο του Μάρκου, Ειδικ. Γενικής Χειρουργικής.

- Νταπαντά Διονυσία του Κωνσταντίνου, κλάδου ΠΕ Διοικητικού με βαθμό Γ΄, Προϊσταμένη του Τμήματος Οργάνωσης και Συλλογικών Οργάνων του Υπουργείου Υγείας, με αναπληρωτή της τον Χριστοφιλόπουλο Μαυροειδή του Γεωργίου, κλάδου ΠΕ Διοικητικού με βαθμό Γ΄, Προϊστάμενο του Τμήματος Μ.Π.Δ.Σ. και Προϋπολογισμού και καθήκοντα Προϊσταμένου της Δ/νσης Προϋπολογισμού και Δημοσιονομικών Αναφορών του Υπουργείου Υγείας.
- Μπαρμπάκος Ευάγγελος του Γεωργίου, Δημοτικό Σύμβουλο Καλλιθέας και μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε., ως εκπρόσωπο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, με αναπληρωτή του τον Τσιπουράκη Στέφανο του Εμμανουήλ, Δημοτικό Σύμβουλο Αμαρουσίου και μέλος της Επιτροπής Υγείας & Κοινωνικής Πρόνοιας της Κ.Ε.Δ.Ε., ομοίως.

- Παπανικολάου Παναγιώτης του Γεωργίου, Νευροχειρουργός, ως εκπρόσωπο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, με αναπληρωτή του τον Ψυχάρη Παναγιώτη του Νικολάου, Ορθοπεδικό, ομοίως.

- Παπανικολάου Σπυρίδωνας του Μελετίου, με αναπληρώτριά του την Ζυγούρα Αναστασία – Ντίνα του Δημητρίου, αμφότεροι Ιατροί – Διευθυντές ΕΣΥ που υπηρετούν στο ΕΚΑΒ, ως αιρετοί εκπρόσωποι όλων των υπηρετούντων ιατρών Ε.Σ.Υ. στο Ε.Κ.Α.Β. (μονίμων και επί θητεία).

- Παπαδήμας Σταύρος του Γρηγορίου, με αναπληρωτή του τον Χαλεπλή Δημήτριο του Αλεξάνδρου, αμφότεροι υπάλληλοι του ΕΚΑΒ του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, ως αιρετοί εκπρόσωποι όλων των εργαζομένων του ΕΚΑΒ (πλην των ιατρών).

Διαβάστε ακόμη:

Επίσκεψη Πολάκη στο Τμήμα Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ

Εννέα ασθενοφόρα στο Υπουργείο Υγείας προσέφερε το Πυροσβεστικό Σώμα

Υπεγράφησαν οι συμβάσεις μεταξύ ΕΚΑΒ & Mercedes για 51 ασθενοφόρα- Προηγήθηκαν 39